DOLAR 34,0133 -0.15%
EURO 38,0622 0.38%
ALTIN 2.827,850,91
BITCOIN 21270833.99918%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli’den günün şampiyon tercihleri
10 okunma

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 18, 2024 08:34
Misli’den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester City, Inter’i evinde ağırlayacak ve Misli yazarı Mert Artun, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor. Maç sonucu oranı 1 (1,33 yerine 1.39).

Mert Artun, Manchester City’nin son 13 iç saha maçından 12’sini kazandığını ve lige fırtına gibi başladığını belirtiyor. Haaland 4 maçta 9 gol atarken, Ake ve Oscar Bobb sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. İstanbul’daki finalde kupayı getiren golü atan Rodri ise bu maçta kadroda olacak. Inter’de ise Marcus Thuram 4 maçta 4 gol ve 2 asistle dikkat çekiyor. Artun, City’nin 2 veya daha fazla gol atabileceğine inanıyor ancak Inter’in de gol bulacağını düşünüyor.

Sparta Prag, Salzburg’u evinde ağırlayacak ve Misli editörü Bora Ünal, Sparta Prag’ın galip geleceğini düşünüyor. Maç sonucu oranı 1 (2.07 yerine 2.11).

Ünal, Sparta Prag’ın ligde hiç kaybetmediğini ve 7 maçta 16 gol attığını belirtiyor. Avrupa’nın en üst liginde uzun süre sonra yer alan Sparta Prag’ın taraftarının desteğiyle galibiyet için sahaya çıkacağını düşünüyor. Salzburg ise eleme turunda iyi bir performans göstermesine rağmen savunmada yaptığı hatalarla dikkat çekiyor. Ünal, iki takımın heyecanlı bir mücadele sunacağını ve Sparta Prag’ın galibiyetini yakın gördüğünü söylüyor.

Real Betis, Getafe’yi evinde ağırlayacak ve Misli yazarı Alper Öcal, Real Betis’in galip geleceğini düşünüyor. Maç sonucu oranı 1 (1.71 yerine 1.74).

Öcal, Betis’in ligdeki ilk galibiyetini Leganes karşısında aldığını ancak Isco, Carvalho, Bakambu ve Juanmi gibi önemli oyuncuların sakat olduğunu belirtiyor. Getafe ise hücumda çok sınırlı ve 4 maçta sadece 1 gol atabildi. Öcal, Betis’in sahasında kazanmasını ve maçın 2.5 gol altında kalma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’ye üye olarak, Misli’nin sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın ve daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.