DOLAR 34,1869 0.07%
EURO 38,3043 0.35%
ALTIN 2.898,43-0,73
BITCOIN 2174919-2.90409%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:17

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'den günün en çok oynanan maçları
6 okunma

Misli'den günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 30, 2024 09:34
Misli'den günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmada Beşiktaş’ın galip geleceği tahmin ediliyor. Misli üyelerinin %71’i Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyor. Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever ise 2.5 üstü gol olacağını düşünüyor. Beşiktaş son maçında Ajax’a 4-0 mağlup olmuş olsa da, bu mağlubiyetin ardından reaksiyon göstermeleri bekleniyor. Kayserispor’un başındaki Burak Yılmaz, Beşiktaş’ı iyi tanıyor ve bu karşılaşmanın kolay olmayacağını belirtiyor.

AFC Bournemouth ile Southampton arasındaki maçta ise Misli üyelerinin %46’sı Southampton’un galip geleceğini düşünüyor. Misli Yorumcusu Özkan Öztürk ise Bournemouth’un kazanacağını düşünüyor. Bournemouth son iki maçını kaybetti ve gol de atamadı. Southampton ise Premier Lig’e kötü bir başlangıç yaptı. Bournemouth için bu maç, kötü gidişata dur deme fırsatı olabilir.

Kocaelispor ile Şanlıurfaspor arasındaki mücadelede ise Misli üyelerinin %75’i Kocaelispor’un galip geleceğini düşünüyor. Misli Yorumcusu Mustafa Irgıt da Kocaelispor’un kazanacağını düşünüyor. Kocaelispor iki maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı ve güçlü bir kadroya sahip. Şanlıurfaspor ise son maçını Karagümrük’e kaybetti ve önemli oyuncularından Aly Malle’nin cezalı olması nedeniyle işleri zor görünüyor.

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Misli’ye üye olun ve anında 50+50 TL kazanın. Misli’de “Şampiyon Oranlar” ve özel oyunlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP