DOLAR 34,2801 0.02%
EURO 37,4508 -0.14%
ALTIN 2.925,31-0,09
BITCOIN 22241503.69692%
İstanbul
18°

AÇIK

16:00

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'de günün şampiyon tercihleri
7 okunma

Misli'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ekim 14, 2024 09:33
Misli'de günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galler, Karadağ’a karşı yapacağı maçta favori olarak gösteriliyor ve Misli yazarı Sabri Ugan, Galler’in hata yapmayacağını düşünüyor. Maç sonucu için 1.40 oranı sunuluyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan, Galler’in liderlik umutlarını sürdürmek için maça çıkacağını belirtiyor. Galler’in galibiyetinin yüksek ihtimal olduğu ve oranının da tatmin edici olduğu belirtiliyor. Alternatif olarak 2.5 gol üzeri seçeneği de değerlendirilebilir.

Gürcistan, Arnavutluk’a karşı yapacağı maçta Misli yazarı Onur Akpınar tarafından galibiyet için öneriliyor. Maç sonucu için 1.76 oranı sunuluyor.

Misli Yazarı Onur Akpınar, Gürcistan’ın grupta ilk iki maçından ikisini de kazanarak başladığını ancak Ukrayna karşısında puan alamadığını belirtiyor. Arnavutluk ise Çekya’ya kaybetmiş ve vasat bir futbol sergilemiş. Gürcistan’ın gelişim gösteren bir takım olduğunu ve Arnavutluk’tan daha iyi durumda olduğunu belirten Akpınar, Gürcistan’ın galip gelmesini bekliyor.

Kenya, Kamerun ile yapacağı maçta Misli yazarı Efe Şahin tarafından Kamerun’un 3 puan alacağı tahmin ediliyor. Maç sonucu için 1.60 oranı sunuluyor.

Misli Yazarı Efe Şahin, Kamerun’un geçtiğimiz maçta Kenya’yı rahat bir şekilde yendiğini ve liderliğini sürdürdüğünü belirtiyor. Kenya’nın kadro kalitesinin Kamerun’a yetmediğini belirten Şahin, Kamerun’un bu maçı da kazanarak liderliğini pekiştireceğini düşünüyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’nin “Şampiyon Oran” kampanyasından yararlanmak için hemen üye olun! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansı yakalayın!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.