DOLAR 34,1136 0.28%
EURO 38,1216 0.14%
ALTIN 2.862,951,20
BITCOIN 2142340-0.29832%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
21 okunma

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 10:34
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu Hafta Sonu İçin En Heyecan Verici Maçlar

Bu hafta sonu, futbolseverleri heyecanlandıracak birçok önemli karşılaşma var. İşte Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninden öne çıkan maçlar ve uzman yorumları:

Rizespor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Misli üyelerinin %58’i, Fenerbahçe’nin Rizespor’u deplasmanda yenerek galip geleceğini düşünüyor. “Canlı Sohbet” seçeneğiyle maçın heyecanını canlı olarak takip edebilirsiniz.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Rizespor’un sezon başlangıcında iyi bir performans sergilediğini belirten Ugan, Fenerbahçe’nin kazanmasını beklese de taraf bahsine girmekten kaçınıyor. “Karşılıklı Gol Var” seçeneğinin daha mantıklı olduğunu düşünüyor.

Wolfsburg – Bayern Münih: Maç Sonucu 2

Misli üyelerinin %51’i, Bayern Münih’in Wolfsburg’u deplasmanda yenerek galip geleceğini düşünüyor. Bu heyecan verici mücadeleyi “Canlı İzle” seçeneğiyle canlı olarak izleyebilirsiniz.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: 2.5 Üst

Muratoğlu, Wolfsburg’un yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdiğini ve Bayern Münih’in de yüksek bir tempoda sezona başlamak istediğini belirtiyor. Bu maçta 2.5 golün üstünde gol geleceğini düşünüyor.

Real Madrid – Real Valladolid: 2.5 Üst

Misli üyelerinin %20’si, Real Madrid – Real Valladolid maçında 2.5 golün üstünde gol geleceğini düşünüyor. “Canlı Sohbet” seçeneğiyle maçın heyecanını canlı olarak takip edebilirsiniz.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Tercihi: 2.5 Üst

Abdik, Real Madrid’in ilk hafta yaşadığı sürpriz puan kaybından sonra taraftarının desteğiyle kazanacağını ve Real Valladolid’in de gol bulacağını belirtiyor. Bu nedenle 2.5 gol üstü seçeneğini tercih ediyor.

Misli’den Yeni Üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan üye olarak kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP