DOLAR 34,1155 0.28%
EURO 38,0962 0.09%
ALTIN 2.865,611,30
BITCOIN 21630631.63122%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
16 okunma

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 09:33
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eyüpspor ile Bodrumspor arasındaki karşılaşmada, Misli üyelerinin %64’ü Eyüpspor’un galip geleceğini düşünüyor. Misli Yazarı Sabri Ugan da Eyüpspor’un galibiyetini öngörüyor. Her iki takım da ligin yeni takımları ve ilk galibiyetlerini almak için mücadele ediyor. Arda Turan’ın cezalı olması Bodrumspor’u zayıflatırken, Eyüpspor’un tecrübeli oyuncularının liderlik edebileceği düşünülüyor. Geçen sezon Eyüpspor, Bodrumspor’u hem içeride hem de dışarıda yenmişti.

Juventus ile Como 1907 arasında oynanacak maçta ise Misli üyelerinin %56’sı Juventus’un galip geleceğini düşünüyor. Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu, Juventus’un en az 2 gol bulacağını ve maçın 1.5 gol üst sonuçlanacağını öngörüyor. Juventus için Thiago Motta yönetiminde yeni sezonun başlangıcı önemli bir mesaj olacak. Como ise güçlü yatırımları ve gösterişli yönetim kadrosuyla Serie A’ya nasıl başlayacağı merak ediliyor.

Villarreal ile Atletico Madrid arasındaki karşılaşmada, Misli üyelerinin %41’i Atletico Madrid’in galip geleceğini düşünüyor. Misli Editörü Sezer Kenar ise Atletico Madrid’in en az 2 gol bulacağını ve deplasman 1.5 gol üst seçeneğini tercih ediyor. Her iki takım da sezona büyük hedeflerle başlıyor. Villarreal, kötü geçen sezonun ardından Avrupa’yı hedeflerken, Atletico Madrid ise zirveye oynamayı hedefliyor. Atletico Madrid’in transfer hamleleri, özellikle hücum hattını güçlendirdiğini gösteriyor. Geçen sezon iki maçta da rakibini yenen Atletico Madrid, Villarreal’in sahasında da güçlü bir performans sergileyebilir.

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olarak, kampanyaya katılabilir ve anında 50+50 TL kazanabilirsiniz. Şampiyon Oranlar ve özel oyunların yer aldığı Misli’de, maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP