DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2142544-0.15669%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
19 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 09:34
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konyaspor ile Galatasaray arasındaki mücadele, Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer aldı ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunuldu. Misli üyelerinin %51’i, Galatasaray’ın maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli, Adil Demirbağ’ın kart göreceğini tahmin ediyor. Hem Konyaspor hem de Galatasaray, Süper Lig’in açılış maçlarında geriden gelip yeni transferlerin golleriyle galip gelmişti. Galatasaray’da Michy Batshuayi 90. dakikada galibiyet golünü atmıştı ve yine yedek bekliyor. Ancak Konyaspor’da Danijel Aleksic, Kasımpaşa karşısında geri dönüşün fitilini ateşlemişti ve bu sefer ilk 11’de olabilir. Galatasaray’da Davinson Sanchez (sakat), Sergio Oliveira ve Wilfried Zaha deplasman kafilesinde yer almadı. Teknik Direktör Okan Buruk’un yeni transferler Elias Jelert (sağ bek) ve Gabriel Sara’yı (8 numara) ilk 11’de başlatması bekleniyor. Konyaspor’un iç saha ve seyirci avantajı olacak, ancak oyunun hâkimi Galatasaray olacak. Cengiz İzmitli, Mauro Icardi’yi durdurma konusunda Adil Demirbağ’a güvenmiyor ve bu maçı da kartla cezalandırılacağını düşünüyor.

Le Havre ile Paris Saint Germain karşılaşması da Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer aldı. Misli üyelerinin %45’i, Paris Saint Germain’in maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Tuna Yurdakul, “Deplasman 1.5 Üst” seçeneğini tercih ediyor. Mbappe’siz Paris temsilcisinin ilk maçında, hücum hattına transfer yapılmamasına rağmen Fransa Ligi için hala yeterli olduğunu düşünüyor. Gonçalo Ramos, Ousmane Dembele, Bradley Barcola, Kolo Muani gibi isimlerin etkili olabileceğini ve PSG’nin en az 2 gol atacağını tahmin ediyor. Tuna Yurdakul, 2 gol atan PSG’nin kazanacağını da ekliyor.

Manchester United ile Fulham karşılaşması, Misli’de “Canlı Sohbet” seçeneğiyle sunuldu. Misli üyelerinin %58’i, Manchester United’ın maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Mert Artun, “2.5 Üst” seçeneğini tercih ediyor. Premier Lig’in açılış maçı Old Trafford’da oynanacak. Manchester United, Community Shield maçında City’ye karşı kötü oynamadı, ancak savunmada denge ve sakatlıklar devam ediyor. Yeni transfer Leny Yoro, hazırlık döneminde sakatlandı ve henüz forma giyebilecek durumda değil. Luke Shaw, Lindelöf ve Malacia da bu maça yetişemeyecek gibi duruyor. Konuk ekip, orta sahanın yıldızı Palhinha’yı yaz döneminde kaybetti. Kaptan Tosin de Chelsea’ye transfer oldu. Fulham’ın tüm hazırlık maçlarında gol attığını ve Manchester United’ın evinde ilk maçta istekli ve atak oynayacağını belirtiyor. Mert Artun, gollü bir maç olacağını düşünüyor ve tercihini en az 3 gol olacağından yana kullanıyor.

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP