DOLAR 34,1204 0.3%
EURO 38,0636 0%
ALTIN 2.868,881,41
BITCOIN 21469830.27931%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
11 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 09:34
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Lille’yi evinde 1-0 mağlup etti.

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” özelliğini sunan bu önemli maçta, Misli üyelerinin %69’u Fenerbahçe’nin 90 dakika sonunda galip geleceğini tahmin ediyordu.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın tercihi: Ev sahibi ilk yarı 0.5 üst.

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin bu turu geçmesi halinde önü açık görünüyor ve uzun yıllar sonra Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında yer alabilir. Mourinho ve ekibinin ilk maçın ardından Lille’yi eleyebileceklerine dair güvenlerinin arttığını düşünüyorum. Lille’da Jonathan David’in belirsiz durumu Fenerbahçe için büyük bir avantaj. İlk maçta da kendini gösteren Santos’a dikkat etmek gerekiyor. Fenerbahçe taraftarının desteğiyle ve hücumda uygulayacağı baskıyla rakibi hataya zorlayacak ve ilk yarıda erken gol bularak skor dezavantajını ortadan kaldıracak. Daha sonra Lille’yi eleyebileceklerine inanıyorum. Tercihim, Fenerbahçe’nin ilk yarıda en az 1 gol bulması yönünde.

  • Saint Gilloise – Slavia Prag: 2.5 Üst
  • Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneğini sunan bu önemli maçta, Misli üyelerinin %26’sı maçta 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyor.

    Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın tercihi: 2.5 Üst.

    Çekya’daki ilk maçta savunmada büyük hatalar yapan U.S Gilloise, 3-1’lik mağlubiyetle tur şansını zorlaştırdı. Hafta sonu Westerlo deplasmanında da hızlı başladı ve 1-0 öne geçtiler ancak savunmada büyük açıklar vererek 4-3’lük bir mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Artık kendi taraftarları önünde her şeyi riske atacak olan Belçika ekibi, bu karşılaşmada skor üretmekten başka bir şansı yok. Takıma baktığımızda kart cezalısı forvet Fuseini kadroda bulunmuyor. Slavia Prag ise ligde iyi bir seri yakaladı ve son 3 maçını da kazanarak sahadan ayrıldı. Ayrıca ilk maçta ezeli rakibi Plzen’den transfer ettiği forvet Tomas Chory, 2 gol atarak yıldızlaştı. Play-Off’ta çok avantajlı olan Çek ekibi, etkili bir performansla rakibine üstünlük sağlamak isteyecektir. Hücum yönü güçlü iki takımın temposu yüksek bir futboluyla 2.5 gol üstü barajını aşacaklarına inanıyorum.

    Twente – Salzburg: 2.5 Üst

    Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneğini sunan bu önemli maçta, Misli üyelerinin %33’ü maçta en az 3 gol olacağına inanıyor.

    Misli Editörü Bora Ünal’ın tercihi: 2.5 Üst.

    Son 5 sezondur Şampiyonlar Ligi grup aşamalarına kalan Salzburg, bu sezon rakiplerine adeta gol yağmuru atıyor. Twente’ye baktığımızda da Salzburg’tan aşağı kalır yanı yok. Gol yollarında etkili olan iki takımın mücadelesinde 2.5 üst seçeneğinin en doğru tercih olacağını düşünüyorum.

     Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

    Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

     

     

     

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP