DOLAR 34,2119 -0.04%
EURO 37,5579 0.17%
ALTIN 2.875,990,24
BITCOIN 2093520-1.47504%
İstanbul
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:05

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'de günün en çok oynanan maçları
6 okunma

Misli'de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin...

ABONE OL
Ekim 10, 2024 10:33
Misli'de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere – Yunanistan Maç Tahmini

Misli üyelerinin %38’i, Şampiyon Oranlar bülteninde günün en çok oynanan maçı olan İngiltere – Yunanistan karşılaşmasında ev sahibi ekibin galibiyetine oynuyor.

Misli Yorumcusu Mert Artun’un Tahmini

İngiltere, son iki maçını rahat bir şekilde kazandı. Deplasmanda İrlanda’yı ve iç sahada Finlandiya’yı 2-0’lık skorlarla geçtiler. Southgate sonrası Lee Carsley dönemi iyi bir başlangıç yaptı. Yunanistan da aynı fikstürden 5-0’lık toplam skorla çıktı. İrlanda deplasmanında 2-0 kazanıp iç sahada Finleri 3-0 ile geçtiler.

Kobbie Mainoo, Ezri Konsa ve Morgan-Gibbs White sakatlıkları nedeniyle kulüplerine geri dönerken, maçtan bir gün önce Curtis Jones ve Tino Livramento kadroya dahil edildi. Kaptan Harry Kane takımdan ayrı çalıştı ancak maça yetişecek. Büyük ihtimalle kulübede başlayacaktır.

İngiltere oynadığı 9 Yunanistan maçının 7 tanesinde gol yemedi. Bu maçı da gol yemeden kazanacaklarını tahmin ediyorum. KG Yok oynamak için uygun bir maç.

İtalya – Belçika Maç Tahmini

Misli üyelerinin %32’si, Şampiyon Oranlar bülteninde günün dikkat çeken bir diğer maçı olan İtalya – Belçika karşılaşmasında ev sahibinin galibiyetine yöneliyor.

Misli Yorumcusu Ozan Gür’ün Tahmini

İtalya, geri kalan fikstürde 4 maçın 3’ünü ülkesinde oynayacak. Liderlik için ciddi bir avantaja sahipler ve oyun anlamında Spaletti önderliğinde gelişimleri devam ediyor. Belçika, Fransa mağlubiyetinde topun sahibi olmasına rağmen rakibin savunma disiplini bozmakta zorlandı.

İtalya, Fransa kadar savunmada güçlü olmasa da kazanmaya yönelik hamleleri başarıyla uyguluyor. Güç kantarında İtalya daha ağır basıyor ve İtalya galibiyeti, değerli bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. Alternatif için önerim ise toplam gol sayısı 2,3 bahsi.

Anadolu Efes – Fenerbahçe Maç Tahmini

Misli üyelerinin %16’sı, Euroleague bülteninde tüm maçları Şampiyon Oranlı oynayabileceğiniz Anadolu Efes – Fenerbahçe karşılaşmasında Sarı-Lacivertlilerin galibiyetine oynuyor.

Misli Yorumcusu Evren İçener’in Tahmini

Anadolu Efes’te Hollatz yok. Fenerbahçe’de Wilbekin sezonu kapattı. Takımlar sezon önü Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda karşılaştı. Larkin’in oynamadığı maçta Elijah Bryant performansıyla göz doldurmuştu ve Efes 1 sayı farkla kupaya uzanan taraf olmuştu. O maçta 165 sayı çıktı.

İki takımda elit skorerler var. Yine haremin aşılmasını bekliyorum. 157.5 Üst öneriyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.