DOLAR 34,2561 0.04%
EURO 37,6494 0.03%
ALTIN 2.926,600,19
BITCOIN 21494941.43578%
İstanbul
23°

AÇIK

16:09

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'de günün en çok oynanan maçları
8 okunma

Misli'de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ekim 7, 2024 09:33
Misli'de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bradford ve Newport arasındaki karşılaşmanın sonucunda Bradford’un galip geleceğini tahmin eden Misli üyelerinin oranı %19’dur. “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu maç, “Canlı Sohbet” ve “Canlı İzle” seçenekleriyle Misli kullanıcılarına sunulmaktadır.

Misli Editörü Bora Ünal, Bradford – Newport maçında karşılıklı gol olacağını düşünüyor. Newport, son üç maçını kaybettikten sonra iki galibiyet elde etmişken, Bradford ise dört haftadır galibiyetten uzak. Newport üst sıralara tırmanmak için, Bradford ise taraftarının desteğini arıyor. Bora Ünal, her iki takımın da gol atma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor.

Barracas ve Ind. Mendoza maçının berabere biteceğini tahmin eden Misli üyelerinin oranı %10’dur. “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu maç, “Canlı İzle” seçeneğiyle Misli kullanıcılarına sunulmaktadır.

Misli Yazarı Barış Keklik, Barracas – Ind. Mendoza maçının ilk yarısının berabere biteceğini düşünüyor. Barracas son iki maçında gol atmış olsa da, genel olarak tabela yapmakta zorlanıyor. Mendoza da benzer şekilde tabela yapmakta zorluk çekiyor. Barış Keklik, ilk yarıda dengeli bir oyun beklediğini belirtiyor.

Sokol ve Rotor arasındaki karşılaşmanın sonucunda Sokol’un galip geleceğini tahmin eden Misli üyelerinin oranı %18’dir. “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu maç, Misli kullanıcıları tarafından kuponlarına eklenmektedir.

Misli Yazarı Halil Demirkan, Sokol – Rotor maçının ilk yarısının berabere biteceğini düşünüyor. Rotor galibiyet hasretini gidermeye çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Vladikavkaz ile golsüz berabere kalmış ve galibiyet hasreti 6 maça çıkmıştı. Rotor savunma yönüyle ön plana çıkan bir ekip. Sokol da rakibi gibi 15 puana sahip ve son 9 maçında sadece bir kez galip gelebilmiş. Her iki ekip de şu ana kadar hücumda etkili olamamış. Halil Demirkan, alt sıraları yakından ilgilendiren bu mücadelede ekiplerin daha temkinli olacağını düşünüyor.

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.