DOLAR 34,1306 0.05%
EURO 38,1518 0.07%
ALTIN 2.883,520,31
BITCOIN 21978562.16165%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
8 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 09:35
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor ile Beşiktaş arasındaki maç 2-0 Beşiktaş lehine sonuçlandı.

Misli platformunda “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmasını kuponlarına ekleyen Misli üyelerinin %69’u Beşiktaş’ın ligde galibiyetle başlayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tahmini: Maç Sonucu 2

Beşiktaş, Süper Kupa’da aldığı farklı Galatasaray galibiyetiyle moral bulmuş olsa da orta saha ve savunmada bazı eksiklikler dikkat çekiyor. Gedson Fernandes ve Omar Colley gibi oyuncuların performans düşüklüğü, Samsunspor’a fırsatlar sunabilir. Ancak transfer yapamayan Samsunspor’un bu fırsatlardan yararlanıp yararlanamayacağı, özellikle Emre Kılınç ve Yunus Emre Çift’in yokluğunda belirsiz. Rafa Silva, Immobile, Semih Kılıçoy gibi forvetlerin varlığı ve Şampiyon Oran cazibesi (1.96) beni Beşiktaş galibiyetinden yana yönlendirdi. Sistem kuponuma da Samsunspor 2:0 handikabını (4.81) eklemeyi deneyeceğim.

Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki maçın sonucu 2 oldu.

Misli platformunda “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasını kuponlarına ekleyen Misli üyelerinin %43’ü Trabzonspor’u tercih etti.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Tahmini: Karşılıklı Gol Var

Trabzonspor, Rapid Wien ile oynadığı maçta kötü bir performans sergiledi. Hem maçı kaybettiler hem de oyun anlamında eksiklikleri ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta Viyana’da bu maçın rövanşı var. Bu nedenle Abdullah Avcı, Sivas’ta bazı oyuncularını değiştirebilir. Sivasspor ise transfer dönemini istediği gibi geçirmedi. Hala takviyelere ihtiyaç duyuyorlar. Trabzonspor’un sorunlu defans hattını göz önünde bulundurarak, Sivasspor’un bir gol bulacağını düşünüyorum. Konuk takımın da mutlaka gol atacağına inanıyorum. Bu nedenle KG Var bahsini tercih edeceğim.

Alanyaspor ile Eyüpspor arasındaki maçın sonucu 1 oldu.

Misli platformunda “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Alanyaspor-Eyüpspor karşılaşmasını kuponlarına ekleyen Misli üyelerinin %23’ü ev sahibinin 3 puan kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Serkan Çalışır’ın Tahmini: Karşılıklı Gol Var

Fatih Tekke’nin göreve gelmesinden sonra adeta yeniden doğan Alanyaspor, geçen sezonun son 6 ayında sadece 3 yenilgi aldı ve sezonu 8. sırada tamamlayarak başarılı bir performans sergiledi. Bu başarının en önemli isimlerinden olan Oğuz Aydın, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Ayrıca Novais, Fer, Yavuz Aygün, Carlos Eduardo, Anderson Silva, Ahmed Hassan gibi oyuncular da bu sezon kadroda yer almıyor. Bu maça kadar sadece 4 yeni oyuncu kadroya katıldı ve bunlar arasında Serdar Dursun öne çıkıyor. Ayrıca Boavista’dan Makouta ve Altınordu’dan genç kaleci Mert Bayram kadroya dahil oldu. Sol kanada da Sandhausen U19’dan Bera Çeken transfer edildi. Genel olarak bakıldığında, ilk haftalar itibariyle geçen sezonki kadar güven vermedikleri söylenebilir. Beklendiği gibi 1. Lig’de sezon başından beri zirvede yer alan Eyüpspor, Arda Turan liderliğinde Süper Lig’e çıktı. Kadroları önemli değişimler geçirdi ve özellikle hücum hattına dikkat çeken isimler katıldı. Emre Akbaba, Mame Thiam, Chatzigiovanis kadroya dahil olurken, geçen sezonu Pendikspor’da kiralık geçiren Erencan ve Halil Akbunar da takıma geri döndü. Mevcut kadrodaki Samu Saiz, Recep, Bruno ve Sinan gibi oyuncular da göz önünde bulundurulduğunda hücum anlamında sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyorum. Savunmada göbekte Claro’nun yanında kim oynayacağı belirsiz. Alternatifler pek güven vermiyor. Sol bekte Caner Erkin’in kondisyonu Süper Lig’in temposuna uygun mu? Umut Meraş beklenen verimi sağlayacak mı? Kalede Berke ve Birkan, lig seviyesinde mi? Bütün bu soruların cevapları savunmanın ligdeki sıralamasına etkisini gösterecek. İki ekibin mücadelesinde beklentim en azından her iki takımın da gol bulması yönünde.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.