DOLAR 34,1318 -0.01%
EURO 38,1723 0.37%
ALTIN 2.930,300,50
BITCOIN 22043151.39603%
İstanbul
23°

AÇIK

16:22

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
4 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 26, 2024 09:33
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise’a karşı evinde oynanan karşılaşmada 1-0’lık skorla galip geldi.

Misli platformunda, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneğine sahip Fenerbahçe – Union Saint-Gilloise mücadelesinde, Misli üyelerinin %62’si Fenerbahçe’nin galip geleceğini öngördü.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan, maç sonucu olarak 1’i tercih etti.

Fenerbahçe’nin derbi yenilgisine tepki vereceği bir karşılaşma olacaktı. Bazı maçlar “kendini yenileme” niteliğindedir. Fenerbahçe bu karşılaşmada kendini yeniden keşfetmeye çalışacaktı. Eksikliği yoktu, aradığı özgüven ve moraldi. Fenerbahçe’nin kazanma olasılığı hiç de düşük değildi. Buna karşılık, Union Saint-Gilloise, Belçika liginin alt sıra takımlarından biri olsa da oldukça mücadeleci bir ekipti. Son zamanlarda Anderlecht ve Standard Liege ile oynadıkları maçlar golsüz sona ermişti. Üçlü stoperle oynuyorlardı ve takım savunma kurgusu kolay pozisyon vermiyordu. Ofansif üretkenliklerinde ise bir sıkıntı olduğu gözleniyordu. Galibiyetin anahtarı, oyun disiplininden kopmadan sabırla oynamaktı. Fenerbahçe golü erken bulursa, pozisyon sayısı yüksek bir karşılaşma izlenecekti. Golün gecikmesi ise farklı bir görüntü ortaya çıkaracaktı. Beraberlik olasılığı aklımın bir köşesinde durmasına rağmen, Fenerbahçe galibiyetinin daha az risk taşıdığını düşünüyordum.

Ajax, Beşiktaş’ı deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup etti.

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Ajax – Beşiktaş mücadelesinde, Misli üyelerinin %22’si Ajax’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal, ilk yarı için 1.5 Alt seçeneğini tercih etti.

Teknik direktörler açısından ilginç bir maç olacaktı. Ajax Teknik Direktörü Farioli, daha önce Beşiktaş’a 5 kez rakip olmuştu ve 1 galibiyet, 1 beraberlik almış, 3 de mağlubiyet yaşamıştı. Giovanni van Bronckhorst ise Ajax’a tam 12 maçta rakip olmuş ve bunlardan 2 galibiyet çıkarıp 8 maçı kaybetmişti. Kendilerini eski çalıştıkları ligin takımlarına karşı ispatlama fırsatına sahiplerdi. Ajax’ın bu sezonki performansına baktığımızda, gösterildiği kadar favori olmadığını düşünüyordum. İki takım da pas oyununu ve rakip sahada bulunmayı seviyordu ancak birbirlerine karşı önlem de almaları gerekecekti. Dengeli bir başlangıç bekliyordum. İlk yarıdan 2 gol çıkma ihtimali düşük görünüyordu.

Eintracht Frankfurt, Viktoria Plzen’i evinde 3-1’lik skorla mağlup etti.

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Eintracht Frankfurt – Viktoria Plzen mücadelesinde, Misli üyelerinin %50’si Eintracht Frankfurt’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış, ilk yarı için 1.5 Üst seçeneğini tercih etti.

2022 yılında Uefa Avrupa Ligi finalini kazanarak kupayı müzesine götüren E.Frankfurt, 2 yıl sonra yeniden turnuvaya katılıyordu. Tecrübeli hocaları Dinno Toppmöller önderliğinde lige güzel bir başlangıç yapan ev sahibi ekip, 3 maçında ofansif yönü yüksek futbol sergileyip sahadan seri galibiyetlerle ayrılıyordu. Bu iç saha mücadelesinde taraftar gücünü arkasına alacak olan Alman temsilcisi kazanabilmek adına baskılı başlayacaktı. Plzen ise bu sezon Çekya Ligi’ne güzel bir başlangıç yapmıştı. Fakat hafta sonu oynadığı derbi mücadelesinde Slavia Prag karşısında maçı 3-0 kaybedip ilk mağlubiyetini almıştı. Kadroları itibariyle ileri uçta koşmayı seven konuk ekip, güzel ofansif bir oyun ortaya koymalarını bekliyordum. Hücumda skor üretmekte zorlanmayan iki ekip, maça baskılı başlayarak ilk yarıda 1.5 Gol Üstü barajını aşacaktı.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.