DOLAR 34,1565 0.16%
EURO 38,0320 -0.18%
ALTIN 2.880,660,21
BITCOIN 21687981.09211%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'de günün en çok oynanan maçları
3 okunma

Misli'de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 23, 2024 09:34
Misli'de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu Hafta Sonu İçin Futbol Tahminleri

Misli, “Şampiyon Oran” bülteni ve “Canlı Sohbet” seçeneğiyle öne çıkan bu hafta sonu maçları için heyecan verici tahminler sunuyor. İşte Misli üyelerinin ve yazarlarının tahminleri:

Gaziantep – Trabzonspor: Trabzonspor’un Galibiyeti Bekleniyor

Misli üyelerinin %68’i, Gaziantep – Trabzonspor maçında Trabzonspor’un 90 dakika sonunda galip geleceğini düşünüyor. Misli Yazarı Sabri Ugan da aynı görüşte: “Gaziantep FK, yaptığı takviyelerin karşılığını henüz alabilmiş değil. Trabzonspor da beklentilerin altında kalıyor, ancak Visca’nın yokluğu hücumlarını etkileyecek olsa da savunmada Savic’in yerini dolduracaklarını düşünüyorum. Trabzonspor’un ismine ve orana göre hareket etmek mantıklı, bu yüzden Trabzonspor galibiyeti riskine girilebilir.”

Atalanta – Como 1907: Atalanta’nın Rahat Galibiyeti Bekleniyor

Misli üyelerinin %64’ü Atalanta – Como 1907 maçında Atalanta’nın galibiyetine oynuyor. Misli Yazarı Alper Öcal da Atalanta’nın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyor: “Como ligde henüz kazanamadı, geçen hafta Bologna karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen beraberlikle yetindiler. Atalanta ise iyi bir Arsenal maçının ardından ekstra dinlendi ve bu maçın yoğunluğundan etkilenmeyeceklerini düşünüyorum. Kaliteleri ile rahat kazanmalarını bekliyorum.”

Göztepe – Kayserispor: Karşılıklı Goller Bekleniyor

Misli üyelerinin %23’ü Göztepe – Kayserispor maçında Kayserispor’un galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Misli Editörü Safa Can Konuksever ise taraf bahsine girmiyor, ancak karşılıklı goller olacağını tahmin ediyor: “Göztepe namağlup, 4 maçta 6 puanları var ve Stoilov iç sahada bir hava yarattı. Kayserispor’un da iyileşen bir oyunu var, Eyüp maçında geri döndüler ve Trabzonspor karşısında 10 kişi kalana kadar çok iyiydiler. Karşılıklı goller izleyebileceğimizi düşünüyorum.”

Misli’den Yeni Üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.