DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139312-0.58572%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
5 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 09:33
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Futbol Tahminleri: Beşiktaş, Leverkusen ve Manchester City Favori

Beşiktaş, Eyüpspor’u konuk ettiği maçta galibiyet için favori olarak görülüyor. Misli üyelerinin %64’ü Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyor. Misli Yorumcusu Sabri Ugan da aynı görüşte ve maç sonucu 1’i tercih ediyor. Eyüpspor’un son maçında Kayseri’de 2-0 öndeyken 2 puan kaybetmesi ve oyunun soru işaretleri yaratması, Beşiktaş’ın galibiyetini daha da muhtemel kılıyor.

Bayer Leverkusen, Wolfsburg’a karşı evinde galibiyet için favori. Misli üyelerinin %53’ü Leverkusen’in kazanacağını tahmin ediyor. Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış ise ilk yarı sonucu 1’i tercih ediyor. Leverkusen, son maçlarda gösterdiği performansla moralli ve taraftarının önünde baskılı bir futbol sergilemesi bekleniyor. Wolfsburg ise savunma hattındaki sıkıntılarla mücadele ediyor ve son 2 iç saha maçını kaybetti. Leverkusen’in bu maçta güçlü bir başlangıç yapacağı tahmin ediliyor.

Manchester City, Arsenal’ı ağırladığı maçta galibiyet için favori. Misli üyelerinin %43’ü City’nin kazanacağını düşünüyor. Misli Yorumcusu Özkan Öztürk de maç sonucu 1’i tercih ediyor. City, ligin başından beri dominant bir oyun sergiliyor ve Haaland’ın formunun zirvede olması, galibiyet şanslarını artırıyor. Arsenal ise bu sezon da şampiyonluk mücadelesi verecek olsa da kadro derinliği ve Haaland faktörü City’nin lehine. City, bu mücadeleden galip çıkması muhtemel görülen ekip.

 

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP