DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21572760.50081%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
9 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 8, 2024 09:33
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İspanya, İsviçre’ye karşı 2-0’lık bir galibiyetle maçı kazandı.

Misli’de yer alan “Şampiyon Oran” bültenindeki İsviçre-İspanya karşılaşması, “Canlı Sohbet” seçeneğiyle sunuluyor. Misli üyelerinin %60’ı İspanya’nın maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal, maçın sonucunu 2 olarak tahmin ediyor.

İsviçre, Danimarka karşısında kaybetti ve Xhaka ile Elvedi gibi önemli oyuncularını kaybetti. İspanya, şampiyonluk kadrosunda bazı değişiklikler yaşadı. Rodri’nin yerine Zubimendi oynuyor ve Morata da eksik. Sırbistan’ı deplasmanda zorlasalar da gol atamadılar. İsviçre, özellikle Xhaka’nın yokluğunda deplasmanda mücadele etmek için çok zayıf. Konuk ekip maçı kazanacak.

Portekiz, İskoçya’yı mağlup etti.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Portekiz-İskoçya karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %23’ü Portekiz’in maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer, maçın ilk yarı sonucunu 1 olarak tahmin ediyor.

Portekiz, ilk maçında Hırvatistan’ı zorlasa da galip geldi. Ronaldo, yaşına rağmen takımın en tehlikeli oyuncularından biri. Portekiz, maçı kazanmaya çok yakın, ancak ilk yarıda 1 tercihi, oranı artırmak için ideal bir seçim.

Hırvatistan, Polonya’yı mağlup etti.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Hırvatistan-Polonya karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %16’sı ev sahibinin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Editörü Barış Keklik, maçta karşılıklı gol olacağını tahmin ediyor.

Hırvatistan, Portekiz’e karşı iyi bir performans göstermesine rağmen kaybetti. Polonya, İskoçya’yı son dakikada yendi. Her iki takımda da golcü oyuncular var. Karşılıklı gol bahsi, bu maça uygun bir seçenek.

Misli’de yeni üyeler için 50+50 TL bonus!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulama üzerinden üye olun, kampanyaya katılın ve hemen 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar” ve özel oyunlarla dolu Misli’de maç heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP