DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154483-0.22424%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
16 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 10:33
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Demirspor ile Galatasaray arasındaki mücadele 2-0 Galatasaray’ın galibiyetiyle sonuçlandı.

Misli platformunda “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan günün öne çıkan maçlarından biri olan Adana Demirspor – Galatasaray karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %59’u Galatasaray’ın deplasmanda 3 puanla döneceğine inanıyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin tercihi: Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst

Süper Lig’de ilk iki maçını kazanan Galatasaray, aynı dönemde Young Boys’a iki maçta da yenilerek Şampiyonlar Ligi’nden elendi. Hem maddi hem de manevi büyük bir kayıp yaşandı. Adana Demirspor deplasmanına gelirken Derrick Köhn ve Wilfried Zaha takımdan ayrıldı. Sol bekte Elias Jelert’i izleyeceğiz gibi görünüyor. Gabriel Sara izinli, Kerem Demirbay ise Lucas Torreira’nın orta saha partneri olarak sahada olacak… Adana Demirspor ise maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Kasımpaşa maçında 2-0’dan 2-2’ye gelmeleri büyük bir başarı. Hem de Edouard Michut ve Jose Rodriguez’in takımdan ayrılmasından sonra… Galatasaray için moral bir maç olacak. Adana Demirspor geri adım atan bir ekip değil. Gol sayısı artabilir ve Adana Demirspor da oyuna etki edecektir. Okan Buruk’un öne geçince skoru kabul edeceğini düşünmüyorum. Bol gollü bir Galatasaray galibiyeti bekleniyor.

Arsenal – Brighton: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Arsenal – Brighton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i Arsenal’in galibiyetini düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Tercihi: 2.5 Üst

İlk iki haftayı mağlubiyetsiz geçiren iki takımın karşılaşması. Arsenal geçen hafta iki maçta da yenildiği Aston Villa’yı deplasmanda yenmeyi başardı. Brighton ise son dakika golüyle evinde Manchester United’ı 2-1’lik skorla geçti. Hafta içi de kupada Crawley Town’u tamamen yedeklerle oynadıkları maçta 4-0 yendiler. Arsenal’de Gabriel Jesus’un bu maçta riske edilmesi beklenmiyor. Yeni transfer Merino da bu maçı kaçırabilir. Konuk ekipte de yeni transfer Matt O’Riley sakatlandı ve bir süre sahalardan uzak kalacak. Ferdi’nin de sakatlandığı ve Arsenal maçında oynayamayacağı haberleri var. İki formda ve futbol oynamaya çalışan takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum. Milli aradan önce güzel futbol ve en az 3 gol izleyeceğiz.

West Ham – Manchester City: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından West Ham – Manchester City mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %51’i konuk ekibin 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Tercihi: Maç Sonucu 2 ve 1.5 Üst

İlk iki maçını kazanan Manchester City, West Ham deplasmanında da doğal favori. İki haftada da gol atmayı başaran ve 4 puan toplayan West Ham United, 90 dakikaya iyi başlarsa maça tutunabilir. Son iki maçta rakibine gol atmayı başaran West Ham’ın bu maçta da gol bulabileceğini düşünüyorum. City’nin galibiyete yakın olduğu, iki takımın da gol sevinci yaşayacağı bir maç öngörüyorum.

Leverkusen – Leipzig: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından B. Leverkusen – Leipzig mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %42’si Leverkusen galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Leverkusen, sezon başlangıcında geçen sezondan getirdiği dinamizmi yine sahaya yansıttı ve uzatma bölümünde Gladbach deplasmanında galibiyete ulaştı. Son şampiyon özgüven olarak hiçbir şey kaybetmemiş gibi gözüküyor. Leipzig ise ilk hafta beklentinin altında bir hücum performansı sergilese de Bochum’u 1-0 yenmeyi başardılar. 85. dakikada Orban kırmızı kart gördü. Karşılıklı gol var bu maç için mantıklı gözüküyor.

 Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP