DOLAR 34,1046 0.22%
EURO 38,0811 0.04%
ALTIN 2.840,940,42
BITCOIN 21543991.80514%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
20 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 08:33
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe – Alanyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde, Türkiye’nin en yüksek oranlarını sunan ve “Canlı Sohbet” özelliği bulunan Fenerbahçe – Alanyaspor maçı için, Misli üyelerinin %51’i ev sahibi Fenerbahçe’nin galibiyetine inanıyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve Karşılıklı Gol Var

Fenerbahçe, Rize deplasmanında muhteşem bir performans sergileyerek 5-0’lık net bir galibiyet elde etti. Sakatlıktan dönen Fred, 3 gol atarak takımın öne çıkan isimlerinden biri oldu ve kusursuz bir “takım oyunu” sergilendi. Fred, Sebastian Szymanski ve İsmail Yüksek’in uyumu göz dolduruyor. Edin Dzeko da gol yüküne devam etti ve 7 resmi maçta 7 gol kaydetti. Sarı-lacivertlilerde, Bright Osayi-Samuel dışında kayda değer bir eksik bulunmuyor… Alanyaspor ise son 3 haftayı 2 puanla (2 beraberlik, 1 mağlubiyet) tamamladı. Geçen sezon, 4 beraberlik ve 4 “karşılıklı gol” ile sezonu tamamladılar. Bu sezon da ilk 3 maçta 3 “karşılıklı gol” izledik. Fenerbahçe’nin kadro kalitesi, hafta arasını Avrupa maçı yapmadan sadece bu mücadeleye odaklanarak geçirmiş olması önemli bir avantaj. Alanyaspor zaman zaman tehlikeli olabilir ancak gün sonunda maçı kazanma şansı düşük görünüyor… Fenerbahçe gol yese de, 90 dakika sonunda 3 puana ulaşacaktır.

Inter – Atalanta: Maç Sonucu 1

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde, “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneklerini sunan günün öne çıkan maçlarından Inter – Atalanta mücadelesi için, Misli üyelerinin %52’si ev sahibi Inter’i destekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu: Maç Sonucu 1

Atalanta, Torino karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen sahadan puansız ayrıldı. Ayrıca uzatma dakikalarında Pasalic’in kaçan penaltısı Atalanta için talihsiz bir durum oldu. Inter, sezona Genoa deplasmanındaki beraberlikle başladı. Sonraki maçta Lecce karşısında, geçen sezon şampiyonluk getiren oyunu sahaya yansıtan Inter, kolay bir galibiyet elde etti. Bu maçta Inter, dikkat çeken bir istatistiğe sahip. İnzaghi, Inter’in başında çıktığı Gasperini’li Atalanta karşısında oynadığı 7 maçın 5’ini kazandı, 2’sinde de berabere kaldı. Inter, yine güçlü ve rakibi karşısında favori. Inter galibiyetini öneriyorum.

Venezia – Torino: Maç Sonucu 2

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde, “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneklerini sunan günün öne çıkan maçlarından Venezia – Torino mücadelesi için, Misli üyelerinin %32’si konuk takım Torino’nun 3 puan alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu: Maç Sonucu 2

Torino, yeni teknik direktörü Vanoli önderliğinde ilk iki haftada çok daha direkt hücum eden bir takıma dönüştüğünü gösterdi ve zorlu fikstürde Milan deplasmanı ve iç sahada Atalanta’ya karşı 2’şer gol bularak 4 puan topladılar. Zapata önderliğindeki konuk takımdan deplasmanda Venezia’ya karşı galibiyet bekliyorum.

 Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP