DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2120555-0.54231%
İstanbul
23°

AÇIK

16:10

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli günün şampiyon tercihleri
5 okunma

Misli günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:34
Misli günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Madrid – Villarreal: Karşılıklı Gol Var (1.43 yerine 1.45)

Misli yazarı Aykut Aydın, Real Madrid ile Villarreal arasındaki karşılaşmada iki takımın da gol atmasını bekliyor. Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu karşılaşmada “Canlı Sohbet” ve “Canlı İzle” seçenekleri de bulunuyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Real Madrid sezon başından beri beklentilerin altında kaldı ve son olarak Lille’ye rotasyonlu kadro ile yenildi. Courtois sakatlığı nedeniyle oynayamayacak, kalede Lunin görev alacak. Militao da sakatlıklarla boğuşuyor ve Villarreal güçlü bir hücum gücüne sahip. Aykut Aydın’a göre her iki takım da gol atma potansiyeline sahip.

Lille – Toulouse: Maç Sonucu 1 (1.53 yerine 1.56)

Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Lille’in Toulouse’u yeneceğini düşünüyor. Bu karşılaşma da Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i yenerek dikkat çeken Lille, bu maça moralli ancak yorgun başlayacak. Ev sahibi takımda Umtiti, İsmaily, Haraldsson, Mukau ve E.Mbappe sakat. Son iki maçını kaybeden Toulouse ise düşme hattının yakınında yer alıyor. Konuk takımda sakat oyuncu bulunmuyor, ancak Yusuf Kenan Çalık Lille’in galibiyet için daha avantajlı olduğunu düşünüyor.

Atalanta – Genoa: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)

Misli yazarı Alper Öcal, Atalanta’nın Genoa’yı yeneceğini tahmin ediyor. Bu karşılaşmada “Canlı İzle” seçeneği de mevcut.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Genoa son iki maçında kötü bir performans sergiledi. Venezia’ya karşı hiç etkili olamadılar ve Juventus’a da mağlup oldular. Badelj de sakatlar listesine eklendi. Atalanta ise Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar’ı rahat bir skorla yendi ve oldukça formda görünüyor. Djimsiti, Ruggeri ve Kossounou sakat olmasına rağmen Atalanta’nın oyun düzeni oturmuş ve kaliteleri yüksek. Alper Öcal, Atalanta’nın galibiyetini bekliyor.

*** Belirtilen oranlar değişebilir.

Misli’ye üye olarak “Şampiyon Oran” kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.