DOLAR 34,2927 0.36%
EURO 37,5091 -0.05%
ALTIN 2.919,211,05
BITCOIN 21115001.3825%
İstanbul
26°

AÇIK

18:37

AKŞAMA KALAN SÜRE

Milsi'de günün şampiyon tercihleri
5 okunma

Milsi'de günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ekim 11, 2024 09:33
Milsi'de günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye – Karadağ maçında, Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan karşılaşmada, Misli yazarı Safa Can Konuksever, A Millilerin zafer kazanacağını öngörüyor.

Safa Can Konuksever, Mert Günok ve İsmail Yüksek’in sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldığını belirterek, kalede Uğurcan Çakır’ın yer alacağını vurguluyor. Uğurcan Çakır, %84’lük kurtarış yüzdesiyle Süper Lig’in en formda kalecisi olarak öne çıkıyor. Orta sahada Atakan’ın ilk kez forma giyme şansına sahip olduğunu belirten Konuksever, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün gibi formda oyuncuların da 11’de yer alacağına dikkat çekiyor. Ayrıca Ferdi’nin de hazır olduğunu ekleyen Konuksever, A Milli Takımımızın Karadağ karşısında Samsun’daki maçı kazanacağına inanıyor. Oranı yükseltmek adına 1.5 Üst bahsini de ekleyebileceğimizi söylüyor.

Çekya – Arnavutluk maçında, Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan karşılaşmada, Misli yazarı Onur Akpınar, Çekya’nın galip geleceğini öneriyor.

Onur Akpınar, grubun dengeli olduğunu ve çekişmeli maçların olacağını belirterek, Çekya’nın Gürcistan karşısında aldığı yenilginin ardından Ukrayna’yı 3-2 yendiğini hatırlatıyor. Arnavutluk’un da Ukrayna’yı yenerek grupta yerini koruduğunu belirten Akpınar, Çekya’nın hücumda daha iyi olduğunu ve Gürcistan maçındaki savunma hatalarından ders çıkardıklarını düşünüyor. Çekya’nın Arnavutluk karşısında zor da olsa kazanarak liderlik mücadelesine devam edeceğini öngörüyor.

Olympiacos – Zalgiris maçında, Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri sunan karşılaşmada, Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibinin ilk yarıyı önde kapatacağını düşünüyor.

Sezer Kenar, Olympiacos’un bu sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro kurduğunu, sezona Yunanistan Süper Kupası’nı alarak başladığını ancak EuroLeague’deki ilk maçında Fenerbahçe’ye deplasmanda yenildiğini söylüyor. Zalgiris’in ise evinde Barcelona’yı yenerek iyi bir başlangıç yaptığını belirten Kenar, Litvanya ekibinin önceki yıllarda deplasmanlarda zorlandığını hatırlatıyor. Olympiacos’un taraftarının desteğiyle ilk EuroLeague maçına hızlı başlayacağını ve devreye önde gireceğini öngörüyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.