DOLAR 34,2766 0%
EURO 37,4231 -0.21%
ALTIN 2.923,85-0,14
BITCOIN 22264023.76912%
İstanbul
18°

AÇIK

16:00

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Milliler galibiyet için sahaya çıkıyor… Karşılaşmanın heyecanı Misli’de yaşanıyor!
6 okunma

Milliler galibiyet için sahaya çıkıyor… Karşılaşmanın heyecanı Misli’de yaşanıyor!

Uluslar Ligi’nde karşılaşmalar tüm hızıyla devam ediyor. A Milli Takımımız bugün İzlanda ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın heyecanı Türkiye'nin En...

ABONE OL
Ekim 14, 2024 07:34
Milliler galibiyet için sahaya çıkıyor… Karşılaşmanın heyecanı Misli’de yaşanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta son maçında Karadağ’ı 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Şimdi gözler, liderlik koltuğunu korumak için İzlanda mücadelesine çevrildi.

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım, Karadağ karşılaşmasında Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Yunus Akgün’den oluşan 11’le sahaya çıkmıştı. Ancak İzlanda maçında eksikler yaşanıyor.

Barış Alper Yılmaz sağ arka adalesinden sakatlık geçirerek İstanbul’da tedavisine devam ediyor. Ayrıca sonradan oyuna girip sarı kart gören Kaan Ayhan, İzlanda mücadelesinde cezalı durumda.

İzlanda ise 4 puanla grupta 3. sırada yer alıyor. Son maçlarında evlerinde Galler ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0’lık bir geri dönüşe imza atan İzlanda’da Eylül ayında sakatlanan ve hala forma giyemeyen Lille’in kanat oyuncusu Hakon Haraldsson ve stoper Brynjar Ingi Bjarnason kadroda yer almıyor. Deneyimli teknik adam Age Hareide’nin Türkiye karşısında Valdimarsson, Sampsted, Gretarsson, Ingason, Tomasson, Anderson, Gudmundsson, Thordarson, Thorsteinsson, Sigurdsson, Oskarsson 11’iyle sahaya çıkması bekleniyor.

A Milli Takım’ın kalan maçları:

Türkiye – Galler: 16 Kasım 2024, 20:00

Karadağ – Türkiye: 19 Kasım 2024, 22:45

İzlanda – Türkiye karşılaşmasını Polonya Futbol Federasyonu’ndan Damian Sylwestrzak yönetecek. Yardımcı hakemler Pawel Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski olacak. 4. hakem ise Marcin Kochanek.

İşte maçla ilgili öne çıkan istatistikler:

– Türkiye, İzlanda ile oynadığı 14 maçın 8’ini kaybetti.

– 14 maçta İzlanda 24 gol atarken, Türkiye 14 gole ulaşabildi.

– İzlanda’nın oynadığı son 7 maçın 5’i 2.5 Üst bitti.

– Türkiye’nin son 3 maçının 3’ü ilk yarı beraberlikle sonuçlandı.

– Maçın hakemi Damian Sylwestrzak bu sezon 13 maçta görev aldı (57 sarı kart, 1 kırmızı kart).

Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Türkiye kazanır” oldu! Misli üyelerinin %22’si Millilerimizin maçı kazanmasını bekliyor.

Misli yazarı Sabri Ugan, A Milli Takım’ın Karadağ performansını “gol” dışında tatminkâr bulduğunu söylüyor. İzlanda’nın daha sert bir rakip olduğunu belirten Ugan, bu maçın İzlanda için gruptaki son şans anlamına geldiğini ifade ediyor. Bahis açısından ise her iki takımın da gol bulma ihtimalini risk değer buluyor.

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.