DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21288941.97721%
İstanbul
28°

AÇIK

18:47

AKŞAMA KALAN SÜRE

Milli Eğitim Bakanı Tekin: ‘Fitneye mahal vermeden çalışmalıyız’
3 okunma

Milli Eğitim Bakanı Tekin: ‘Fitneye mahal vermeden çalışmalıyız’

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:47
Milli Eğitim Bakanı Tekin: ‘Fitneye mahal vermeden çalışmalıyız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, son seçim sonuçlarının ardından AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığında düzenlenen “Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” programında partililerle bir araya geldi. Tekin, konuşmasında teşkilatın kendi eksikliklerine odaklanması gerektiğini belirterek, geçmiş seçimlerde yapılan hataların üzerine gidilmesi ve düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

Siyasi tecrübesine değinen Tekin, 2013’te yaşanan FETÖ’nün medya organlarından gelen tehdit ve fitne girişimlerini hatırlatarak, o dönemde FETÖ’nün AK Parti teşkilatlarına fitne sokma stratejisinin nasıl uygulandığını anlattı. Bugün de benzer bir dönemde olduklarını belirten Tekin, yaklaşan kongre süreçleri ve yerel seçimler öncesinde parti içinde fitneye zemin hazırlayacak tartışmalardan uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Tekin, partililerin birlik içinde hareket etmesi, kişisel tartışmalara girmemesi ve teşkilat mensuplarının birbirine kenetlenmesi gerektiğini söyleyerek, 22 yıldır elde ettikleri kazanımları kaybetmemek için fitneye yer verilmemesi gerektiğini vurguladı. Bakan, uzun yıllar boyunca Cumhurbaşkanı ve tüm partililerle birlikte gece gündüz çalıştıklarını ve tehditlere, şantajlara ve fiziki saldırılara maruz kaldıklarını belirterek, bugüne kadar yapılan emeklerin zayi olmaması için fitneye mahal vermeyen bir şekilde çalışmaya devam etme çağrısı yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı olarak müfredat değişiklikleri, disiplin düzenlemeleri ve öğretmenlerin sorunlarının çözümüne yönelik projeler geliştirdiklerini belirten Tekin, sosyal medyadaki eleştirilere aldırmadığını ve doğru bildiği yolda ilerlemeye devam ettiğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin AK Parti Politika Eğitim Güncel Medya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.