DOLAR 34,2517 0.08%
EURO 37,6255 0.33%
ALTIN 2.872,580,11
BITCOIN 2081002-2.15143%
İstanbul
23°

KAPALI

05:39

SABAHA KALAN SÜRE

Milli ara sonrası gözler Trabzonspor'da! Şenol Güneş faktörü…
11 okunma

Milli ara sonrası gözler Trabzonspor'da! Şenol Güneş faktörü…

Milli aranın ardından Trabzonspor’un ‘fırtına’ gibi esmesi gerekiyor. Çünkü Bordo-Mavililer’i zorlu bir fikstür bekliyor. Karadeniz ekibi sırasıyla Başakşehir,...

ABONE OL
Ekim 9, 2024 07:34
Milli ara sonrası gözler Trabzonspor'da! Şenol Güneş faktörü…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, Avrupa macerasını Ağustos ayında noktaladı ve Ekim ayında ligin zirvesinde bulunan takımdan tam 13 puan geride kaldı. Bu durum, milli ara öncesinde takımın toparlanması gerektiğinin altını çiziyor. Zira Bordo-Mavililer’i dönüşte çok zorlu bir fikstür bekliyor.

Trabzonspor ilk olarak Başakşehir’i kendi evinde ağırlayacak. Ardından, evinde oynadığı 4 maçtan 10 puan toplayan Göztepe’ye konuk olacak. 11. haftada ise Papara Park’ta Fenerbahçe ile kritik bir derbi maçı oynayacak. Son olarak, deplasmanda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak.

Şenol Güneş, takımın mevcut performansından memnun olmadığını dile getirdi. “Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici değil” diyen Güneş, milli arada eksikleri kapatmayı hedefliyor.

Milli arada hazırlıklar başladı. 18 oyuncu sakatlık veya milli takım görevleri nedeniyle eksik bulunuyor. Ancak, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Umut Bozok, Batagov, Hüseyin Türkmen ve Enis Destan gibi oyuncular takıma geri dönecek. Ciddi bir sakatlığı olmayan Denswil de Surinam Milli Takımı’ndan dönüşünün ardından idmanlara katılacak.

Milli ara sonrası gözler Trabzonsporda Şenol Güneş faktörü...

Şenol Güneş, milli arayı yoğun bir şekilde geçirecek. Oyunculara fiziksel yük bindirmenin yanı sıra, bireysel performanslarını artırmak için yıldızlarla tek tek görüşmeler yapacak. Güneş, takımına daha hızlı ve temaslı bir futbol oynatmayı hedefliyor ve zorlu fikstürden çıkmak için performansın mutlaka yükselmesi gerektiğinin farkında.

Trabzonspor’un en büyük sorunu istikrarsızlık. Sakatlıklar ve bireysel performanslardaki düşüşler nedeniyle, Şenol Güneş ligdeki ilk 5 maçta farklı 11’lerle sahaya çıktı. Beşiktaş derbisinin ardından Kayserispor ile oynanan erteleme maçında Banza ve Visca’nın yokluğunda Cihan ve Draguş ilk 11’de yer aldı. Gaziantep maçında ise Savic, Bardhi, Orsic ve Draguş’un yerine Cham, Ozan, Nwakaeme ve Banza forma giydi. 7. haftadaki Konyaspor maçında ise Cihan ve Cham’ın yerine Visca ve Bardhi oynadı. Son Hatay maçında ise sakatlıkları nedeniyle Denswil, Ozan Tufan ve Nwakaeme kadroda yer almadı. Serdar Saatçi, Lundstram ve Draguş, ilk 11’de mücadele etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP