DOLAR 34,1412 0.12%
EURO 38,0316 -0.19%
ALTIN 2.887,660,45
BITCOIN 21643921.22421%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:07

AKŞAMA KALAN SÜRE

Mesajı çok net! Mourinho’dan derbi öncesi olay sözler
5 okunma

Mesajı çok net! Mourinho’dan derbi öncesi olay sözler

ABONE OL
Eylül 23, 2024 07:36
Mesajı çok net! Mourinho’dan derbi öncesi olay sözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisi öncesinde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mourinho, derbiye yönelik özel bir hazırlık yapma ihtiyacı duymadığını belirterek, “Oyuncularımızın çoğunluğu bu derbinin önemini ve ruhunu biliyor. Bizim için hedefimiz 3 puan. Rakibin de aynı hedefle sahaya çıkacağını düşünüyorum. Bu maç diğerlerinden farklı, ancak oyuncularımızın ne yapmaları gerektiğini çok iyi bildiğini düşünüyorum. Aslında daha çok kendi oyun kimliğimizi sahaya yansıtmaya odaklandık. Galatasaray’a özel bir strateji hazırlamadık. Her maçta olduğu gibi, her iki takımı da analiz ederek, bir karışım hazırlık yaptık. En önemli şey, Fenerbahçe’nin karakterini sahaya yansıtmak.” dedi.

“HER İKİ TAKIMIN DA ÇOK İYİ OYUNCULARI VAR”

Mourinho, iki takımın oyuncuları hakkında da yorum yaparken, “Onların bizden daha iyi olduğunu veya tam tersini söyleyemem. Her iki takım da dünya standartlarında oyunculara sahip. Bunu söylemek saygısızlık olur. Her iki takımın da güçlü oyuncuları var.” ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe – Spor

Jose Mourinho Galatasaray Fenerbahçe İstanbul Sözler Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.