DOLAR 34,2888 0.15%
EURO 37,1868 0.05%
ALTIN 3.003,52-0,26
BITCOIN 23348641.30088%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

15:48

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Mersin’de Camp ve Caravan Fuarı Kapılarını Açtı
6 okunma

Mersin’de Camp ve Caravan Fuarı Kapılarını Açtı

ABONE OL
Ekim 25, 2024 09:55
Mersin’de Camp ve Caravan Fuarı Kapılarını Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin’de düzenlenen CNR Camp ve Caravan, Tiny House Fuarı, kamp ve karavan tutkunlarını ağırlamaya başladı.

Doğa ile iç içe bir yaşam arayanlar ve alternatif tatil seçeneklerini keşfetmek isteyenler için heyecan verici bir buluşma noktası olan CNR Camp & Caravan, Tiny House Fuarı, Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Açılışa katılanlar arasında Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aktoğ, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, CNR Holding Genel Müdürü Mert Duman ve şehrin önemli isimleri yer aldı.

İstanbul’da 6 kez üst üste ziyaretçi rekoru kıran fuar, bu kez Mersin’de, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın da etkisiyle hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerden rekor bir katılım bekliyor. 24-27 Ekim tarihlerinde Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda, 300’den fazla firma 500’ün üzerinde marka, en yeni ürünlerini sergiliyor. Farklı bütçelere hitap eden karavan, tiny house ve kamp ekipmanlarının sergilendiği fuarda, fiyatları 100 bin TL’den 8 milyon TL’ye kadar uzanan çeşitli karavan modelleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

‘YAKIN ZAMANDA YAŞADIĞIMIZ FELAKETLER İNSANLARI TİNY HOUSE GİBİ MİNİMALİST YAŞAM TARZINA YÖNLENDİRDİ’

Fuarın açılışında konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Mersin, doğası, dağları ve deniziyle dünyanın en güzel yerlerinden biri. Son zamanlarda yaşadığımız felaketler, insanları tiny house tarzı minimalist yaşama yönlendirdi. Biz de belediye olarak bu değişime destek veriyoruz ve uygun yaşam alanlarının artırılması için çalışıyoruz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ise “Toroslar bölgesi, doğal güzellikleri ve zenginlikleriyle kamp, karavan ve tiny house için mükemmel bir potansiyele sahip. Biz de bu potansiyeli geliştirmek için çalışıyoruz. Meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda yeni alanlar yaratacağız” diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol da “Şehrimiz tiny house, karavan ve kamp için son derece uygun ve bu anlamda turizm potansiyeline sahip. Uygun alanların geliştirilmesi şehrimize önemli katkılar sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

‘MERSİN, TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ FUAR MERKEZLERİNDEN BİRİ HALİNE GELİYOR’

Açılış programında konuşan CNR Holding Genel Müdürü Mert Duman, “Geçtiğimiz hafta 9. CNR Mersin Kitap Fuarımızı yine burada düzenledik. Çok başarılı ve keyifli bir fuarı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hafta ise yine büyük bir heyecanla, doğa ve özgür yaşam tutkunlarını bir araya getirdiğimiz bu özel fuarı açıyoruz. Mersin Fuar Merkezi, her geçen gün daha da güçleniyor ve Türkiye’nin en önemli fuar merkezlerinden biri haline geliyor. Bu başarının altında hem yerel yöneticilerimizin katkıları hem de halkımızın ve sektör temsilcilerimizin yoğun ilgisi yatıyor” dedi ve sözlerine şöyle devam etti, “Camp ve Caravan, Tiny House Fuarımız sadece kamp tutkunlarına hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda minimalist yaşam kültürüne ve sürdürülebilirlik arayışında olan herkese hitap ediyor. Bu fuar aynı zamanda doğayla iç içe yeni fikirler arayan herkese imkan sunuyor. Sizleri keşif dolu bir serüvene davet ediyoruz.”

CNR Holding Pazarlama Müdürü Mert Nalbantoğlu da, “Şu an CNR Holding olarak Mersin’de ilk kez gerçekleştirdiğimiz Camp ve Caravan, Tiny House Fuarındayız. Fuarımızda 500’ün üzerinde marka çok güzel ekipmanlarını, ürünlerini sergiliyor. Fuarımızda çok geniş bir alan var. 100 bin liradan 8 milyona varan skalada farklı bütçeye hitap eden ürünlerimiz var” ifadesini kullandı.

Fuara katılan karavan üreticisi Murat Kiraz, “25 yıldır sektördeyiz, 5 farklı modelimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Karavan fuarları normalde satış yeri değildir. Tanıtım yapılır, ürünlerimizi görmelerini sağlıyoruz. Bu şekilde il il geziyoruz” şeklinde konuştu.

Tiny house satış sorumlusu Elif Gül ise şunları söyledi: “5 yıldır tiny house üretiyoruz. Bu tekerlekli gezen ev. İmarlı imarsız arsanıza hiçbir maliyeti olmadan koyabiliyorsunuz.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Yönetim Yenişehir Ekonomi Mersin Turizm Güncel Tatil Yaşam Doğa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP