DOLAR 34,2917 0.22%
EURO 37,8255 0.13%
ALTIN 2.928,150,43
BITCOIN 21007320.78042%
İstanbul
21°

AÇIK

16:12

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Meriç Erkan, Ahu Tuğba’nın cenazesindeki davranışı ile dikkat çekmişti! Açıklama geldi…
1 okunma

Meriç Erkan, Ahu Tuğba’nın cenazesindeki davranışı ile dikkat çekmişti! Açıklama geldi…

Miami'deki evinde vefat eden Ahu Tuğba'nın cenazesi, İstanbul'a geçtiğimiz günlerde getirilmişti. Ahu Tuğba'nın cenazesine eski arkadaşı Meriç Erkan'da katılmıştı. Meriç Erkan cenazedeki anlarla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
Ekim 4, 2024 11:12
Meriç Erkan, Ahu Tuğba’nın cenazesindeki davranışı ile dikkat çekmişti! Açıklama geldi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Ahu Tuğba, 1 Eylül’de Miami’deki evinde hayata gözlerini yumdu. Uzun uğraşlar sonrasında Türkiye’ye getirilen sanatçının cenazesi, görkemli törenlerle düzenlendi.

Ahu Tuğba için ilk tören, Beyoğlu Atlas Sineması’nda gerçekleşti. Törene, sanatçının yakın arkadaşı Serpil Çakmaklı ve Nuri Alço katıldı. Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, gözyaşlarını tutamayarak, “Toprağa verelim, duasını edelim” diyerek derin bir üzüntü yaşadığını gösterdi.

Törende, Ahu Tuğba’nın eski program partneri Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin de hazır bulundu. Cenaze sırasında Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin’in davranışları sosyal medyada yoğun tartışma konusu oldu. Günler sonra Meriç Erkan, Esra Ezmece’nin YouTube kanalında bu konuda açıklama yapma gereği duydu.

Ahu Tuğbanın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu Meriç Erkandan açıklama

Meriç Erkan, yaptığı açıklamada, Ahu Tuğba ile aralarında özel bir ilişki olmadığını belirterek, “Ahu hanım bir sanatçı, duygusal bir bağımız yoktu. Onu tanıyıp çalışmak beni mutlu etti. Net konuşayım, aramızda hiçbir şey yaşanmadı, o benim ablamdır.” şeklinde konuştu. Ahu Tuğba ve Meriç Erkan yıllarca birlikte bir televizyon programında çalışmışlardı.

“YER ZAMAN UYGUN OLMAYABİLİR”

Cenaze sırasında Yaşar Alptekin ile sarıldığı anlar gündem olan Meriç Erkan, “Daha hassas davranmaya çalışıyorum, insanları kırmamak için çaba gösteriyorum. Çok heyecanlı bir yapım var, hiperaktif derlerdi. Bunu yavaşlatmaya çalışıyorum, heyecanımı azaltmaya çalışıyorum. Sarılmam bir sevginin göstergesiydi. Cenazeye geldim, Yaşar ağabeye sarıldım. Yer zaman uygun olmayabilir, bir anlık heyecanıma kapılmış olabilirim.” dedi.

Ahu Tuğbanın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu Meriç Erkandan açıklama

KIZIYLA KONUŞMUŞTU

Meriç Erkan, cenaze sonrası Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin ile görüşerek, “Şu anda Instagram yıkılıyor. ‘Bunlar nasıl bir saygısızlık, ölüye saygısızlık’ diyorlar” dedi. Anjelik Calvin ise Erkan’a, “Saçmalıyorsun, geldiğin için Allah razı olsun. Önemli olan senin gelip duanı okuman. Onlar senin din kardeşlerin, aynı piyasadan arkadaşın. Görmüşsün ve sevinmişsin. Biz annem için buradayız. Öyle şey olur mu? Ayıp” şeklinde yanıt verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.