DOLAR 34,1049 0.25%
EURO 38,1214 0.14%
ALTIN 2.875,911,66
BITCOIN 2139740-1.18124%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

20:32

YATSIYA KALAN SÜRE

Menajeri Sergio Ramos'u herkese öneriyor: 4 kulüp daha…
12 okunma

Menajeri Sergio Ramos'u herkese öneriyor: 4 kulüp daha…

1 Temmuz tarihinden beri kulüpsüz olan ve son olarak Galatasaray ile anılan Segio Ramos ile ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 12, 2024 08:34
Menajeri Sergio Ramos'u herkese öneriyor: 4 kulüp daha…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sergio Ramos, 1 Temmuz’dan beri serbest oyuncu statüsünde bulunuyor ve Real Madrid’den ayrıldıktan sonra hala bir kulüple anlaşma sağlayamadı. Son olarak Sevilla forması giyen deneyimli futbolcunun geleceği belirsizliğini koruyor.

Ramos’un menajeri, oyuncunun kariyerini sürdürmek için çeşitli seçenekleri değerlendiriyor. Galatasaray’a da önerilen Ramos’la ilgili görüşmeler sonuçlanmadı.

Şu anda kendi antrenmanlarına devam eden Ramos’un menajerliğini yapan kardeşi Rene Ramos, oyuncunun farklı kulüplere transferini aktif olarak görüşüyor.

4 KULÜBE DAHA ÖNERİLDİ

UOL Sport’ta yer alan habere göre Ramos, Katar ve Suudi Arabistan’ın yanı sıra Botafogo, Corinthians, Flamengo ve Vasco de Gama kulüplerine de önerildi.

Brezilya medyasına göre Ramos’un kardeşi ve menajeri Rene, oyuncunun kariyerine devam etmesi için tüm seçenekleri değerlendiriyor. İlk hedefleri Katar ve Arabistan’daki yüksek maaşlı liglerdi, ancak anlaşma sağlanamadı. UOL Sport’tan alınan bilgiye göre, bir sonraki adım ise Brezilya kulüpleriyle görüşmek. Ramos henüz herhangi bir kulüple anlaşma sağlamamış olsa da, futbola geri dönmeye hazır olduğunu belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP