DOLAR 34,1370 0.07%
EURO 38,1201 0.04%
ALTIN 2.872,44-0,08
BITCOIN 21764330.931%
İstanbul
23°

AÇIK

05:21

SABAHA KALAN SÜRE

Memik Yılmaz: Başarılı bir dönem geçiririz inşallah
11 okunma

Memik Yılmaz: Başarılı bir dönem geçiririz inşallah

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, çoğunluğu yeni oyunculardan oluşan bir takım kurduklarını belirterek, başarılı bir sezon geçirmek istediklerini belirtti.

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 09:35
Memik Yılmaz: Başarılı bir dönem geçiririz inşallah
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kulüp Başkanı Yılmaz, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada, tüm takımlara kazasız bir lig dönemi diledi.

Geçen sezon ligde kalma mücadelesi verdiklerini belirten Yılmaz, takımın eksikliklerini gidermek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi. “Geçen seneki hatalarımızı analiz ederek bu sezon daha güçlü bir takım oluşturmayı hedefledik. Şu ana kadar kadromuza 13 kaliteli oyuncu kattık. Hücum hattımızı güçlendirmek için arayışlarımız devam ediyor. Kısa sürede kadroyu tamamlayacağımıza inanıyorum. İlk birkaç hafta adaptasyon süreci yaşanabilir ancak oyuncularımızın zamanla uyum sağlayacağına eminim. Genç ve dinamik bir takım kurduk. Şehrimiz için başarılı bir sezon geçirmeyi umuyorum,” dedi.

Başkan Yılmaz, teknik direktör Selçuk İnan’ın çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mücadeleci kişiliğinden övgüyle bahsetti.

Geçen sezon Selçuk İnan ile önemli işler başardıklarını vurgulayan Yılmaz, “Selçuk İnan, bizim için çok değerli bir hoca. Geçen sezon kritik bir dönemde göreve geldi ve takımımızla bütünleşerek harika işler çıkardı. Bu sezonda da onun liderliğinde güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum,” diye konuştu.

Yılmaz, ligdeki ilk maçları olan Sipay Bodrum FK karşılaşması için heyecanlı olduklarını belirtti. “Bodrum’a 3 puan için gideceğiz. İyi bir mücadele olacağına inanıyorum. İnşallah taraftarlarımızı mutlu edecek bir galibiyet elde ederiz,” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP