DOLAR 33,9994 -0.19%
EURO 38,0675 0.4%
ALTIN 2.830,010,98
BITCOIN 21616084.39551%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Maxion Wheels, Almanya’da Yeni Dövme Alüminyum Jantları Tanıttı
10 okunma

Maxion Wheels, Almanya’da Yeni Dövme Alüminyum Jantları Tanıttı

ABONE OL
Eylül 17, 2024 07:39
Maxion Wheels, Almanya’da Yeni Dövme Alüminyum Jantları Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maxion Wheels, 2024 IAA Transportation Fuarı’nda Türkiye’de üretilen yeni bir hafif ve korozyona dayanıklı dövme alüminyum kamyon jantı gamını tanıttı.

Şirket açıklamasına göre, Maxion İnci Jant Grubu’nun Manisa’daki tesisinde üretilen yeni dövme alüminyum jantlar, Maxion’un ticari araç ürün yelpazesini genişletecek ve pazardaki lider konumunu güçlendirecek.

Maxion İnci Jant Grubu, 2022 yılında Manisa’daki tesislerine 150 milyon dolarlık bir yatırım yaparak çelik kamyon jant portföyünü dövme alüminyum jantlarla genişletti. 20 bin metrekarelik yeni fabrika, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış durumda.

Grubun Manisa tesisinde yılda yaklaşık 350 bin dövme alüminyum jant üretilmesi planlanıyor. Seri üretime 2025’in ikinci yarısında başlanması hedefleniyor ve üretim kapasitesinin önümüzdeki yıllarda ikiye katlanması bekleniyor.

Üretilecek ilk ürün grubu, en çok talep gören jant boyutlarını ve üç farklı yüzey seviyesini içerecek. Ürünler, en yüksek dayanıklılık ve görünüm standartlarına göre üretilecek.

Maxion Wheels Üst Yöneticisi (CEO) Pieter Klinkers, yeni dövme alüminyum jantların, şirketin pazar lideri kamyon jant ürün gamını tamamladığını ve ticari araç müşterileri için güçlü ve güvenilir bir ortak olarak konumlarını sağlamlaştırdığını vurguladı.

Klinkers, “Jant tasarımı, mühendisliği ve üretimi konusundaki uzmanlığımız sayesinde, kamyon, treyler, otobüs ve tanker OEM’leri ile değişim pazarı müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapsamlı ve yenilikçi bir ürün yelpazesi sunmaya hazırız.” dedi.

“Yeni fabrika, ortak vizyonumuzun ve mükemmellik taahhüdümüzün bir kanıtı”

Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, Türkiye’de üretilen yenilikçi ürünlerini global pazara sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Maxion İnci Jant Grubu olarak, Türk otomotiv sektörünün küresel çapta etkili lider şirketlerinden biri olmaya devam ettiklerini vurguladı.

Zaim, “Fuarda dövme alüminyum jantlarımızı tanıtarak, Maxion Wheels ile olan ortaklığımızı güçlendirmekten heyecan duyuyoruz. Yeni fabrika, ortak vizyonumuzun ve mükemmellik taahhüdümüzün bir göstergesi. Müşterilerimize üstün kalite ve performans sunma kararlılığımızı vurgularken, ticari araç endüstrisinin geleceğine yön vermek için heyecanla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak: AA / Maşallah Dağ – Ekonomi

Teknoloji Otomobil Türkiye Almanya Ekonomi Üretim Finans Manisa Maxion

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP