DOLAR 34,2397 -0.02%
EURO 37,5559 -0.24%
ALTIN 2.872,57-0,48
BITCOIN 2114817-2.12481%
İstanbul
22°

AÇIK

18:41

AKŞAMA KALAN SÜRE

Mauro Icardi’nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı
10 okunma

Mauro Icardi’nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı

ABONE OL
Ekim 9, 2024 07:55
Mauro Icardi’nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın Alanyaspor’a karşı oynadığı maçta Mauro Icardi, beklenmedik bir şekilde performansını sergileyemedi ve sahadan ayrılırken tribünlere gitmeyi reddetti. 90 dakikanın sonunda stadı ilk terk eden isim olması sarı-kırmızı taraftarların tepkisine neden oldu. Bu olayın ardından Icardi’nin sözleşmesinde özel bir madde olduğu ortaya çıktı.

Tatile Giden Yıldız

Maç sonrasında taraftarlar oyuncuları tribünlere davet etti ve tüm takım çocuklarıyla birlikte tribüne giderken tek eksik isim Mauro Icardi oldu. Icardi, yedek kulübesinden bu anları izlerken oyun sırasında gösterdiği sinirli tavrını devam ettirdi. Soyunma odasından sivil kıyafetlerle çıkan 31 yaşındaki forvet doğrudan havalimanına doğru yola çıktı ve yaptığı paylaşımla tatilde olduğunu duyurdu.

Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı

Sözleşmenin Özel Maddeleri

Son bir ayda üçüncü kez İstanbul dışına çıkan Arjantinli forvetin sözleşmesinde özel uçak kullanımıyla ilgili bir madde olduğu öğrenildi. Sezon boyunca 8 kez özel uçakla seyahat etme hakkına sahip olan Icardi için sarı-kırmızılı kulüp sezonluk yaklaşık 500 bin dolar ulaşım masrafı karşılıyor. Ailesiyle birlikte Arjantin’e giden tecrübeli oyuncu, tatilinin ardından doğrudan İstanbul’a dönerek antrenmanlara devam edecek.

Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı

Sözleşme Ayrıntıları

6 milyon Euro garanti ücretinin yanı sıra sponsorlar ve başkan Dursun Özbek’in desteğiyle Mauro Icardi’ye 4 milyon Euro daha ödeniyor. Galatasaray’dan net 10 milyon Euro kazanan Icardi’nin sözleşmesinde özel uçak dışında ev kirası ve çocuklarının eğitimi gibi masrafları kapsayan bonuslar da bulunuyor.

Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı

Eleştirilere Cevap

Galatasaray’daki son dönemdeki kötü performansı ve sık sık yurtdışına seyahatleri nedeniyle Mauro Icardi’ye yönelik eleştiriler artarken, Arjantinli yıldızdan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Icardi, sosyal medya hesabından istatistiklerini ve kazandığı kupaları gösteren bir görsel paylaşarak “Günaydın” yazdı. 31 yaşındaki futbolcu Galatasaray’da 83 maça çıktı ve 58 gol, 22 asistlik performans sergiledi. Cimbom’da 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı

Bu Sezon Performansı

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon en kötü başlangıcını yapan Mauro Icardi, 10 maçta sadece 3 gol kaydedebildi. Osimhen’in dönüşünün ardından 31 yaşındaki forvetin yedek kulübesine çekilmesi bekleniyor. Arjantinli yıldızın Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktıHaberler.com / Salim Can Özcan – Spor

Mauro Icardi Galatasaray Futbol Tatil Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP