DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21290791.14001%
İstanbul
25°

AÇIK

12:58

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Masterchef’te Onur ve Semih gerilmişti! Paylaşıma yorum gecikmedi
4 okunma

Masterchef’te Onur ve Semih gerilmişti! Paylaşıma yorum gecikmedi

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Eleme adaylarının belli olduğu Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde Semih ve Onur arasında gerilim yaşanmıştı. Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Onur'a Semih'in yorumu gecikmedi.

ABONE OL
Ekim 5, 2024 06:57
Masterchef’te Onur ve Semih gerilmişti! Paylaşıma yorum gecikmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde heyecan doruktaydı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran yarışmada mavi takım, takım oyununu kazanarak dokunulmazlığı elde etti.

Haberin Devamı

Kırmızı takım ise dokunulmazlık mücadelesinde ter dökerken, yarışmayı izleyen Semih ve Onur arasında gergin bir tartışma yaşandı. Pota tartışmasıyla ortam anında gerildi. Onur, Semih’in şaka olarak söylediği sözlerden rahatsız olduğunu dile getirdi. Semih ise Onur’un kendisini yanlış anladığını ifade etti.

Onur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla olumlu bir mesaj verdi: “Elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanın, en iyi hayat, sevgi ve fırsatlar size gelecektir.” dedi.

Semih’in Onur’un paylaşımına yaptığı yorum gecikmedi. Ekranda gerilen ikilinin arası sosyal medyada yumuşadı. Semih, “Onurum ne bu karizma” diye yazarken Onur da “Cansın” diyerek karşılık verdi.

Haberin Devamı

Bazı kullanıcılar, Semih’in yorumuna farklı tepkiler gösterdi:

Vay buraya gelip aramızda sorun yok demeye çalışıyosun.

Ekranda hasım sosyal medyada kanka çözemedim sizi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP