DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151428-0.53071%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

MasterChef’te MasterClass’ı kazanan yarışmacı belli oldu
5 okunma

MasterChef’te MasterClass’ı kazanan yarışmacı belli oldu

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'te MasterClass heyecanı yaşandı. Şefler balık pişirmenin inceliklerini MasterChef yarışmacılarıyla paylaştı. MasterClass eğitimini başarıyla tamamlayan yarışmacı belli oldu. Genç yarışmacı, Japonya - Türkiye dostluğunun 100. yılı sebebiyle özel misafirlerin olacağı bir davete Somer Sivrioğlu’nun konuğu olarak katılacak. İşte detaylar…

ABONE OL
Eylül 21, 2024 06:57
MasterChef’te MasterClass’ı kazanan yarışmacı belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef’te heyecan dolu bir MasterClass gecesi yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yarışmacılara balık pişirme sanatının inceliklerini aktardı. Şeflerin deneyim ve uzmanlığı, yarışmacıların mutfak becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu.

MasterChef jürisi, yarışmacılara zorlu bir mücadele sunarak, 10 dakika içinde az-orta pişmiş bonfile, parmesanlı risotto ve pul patlatma yapmalarını istedi. Yarışmacılar, zaman baskısı altında lezzetli ve göz alıcı yemekler hazırlamak için tüm yeteneklerini ortaya koydular.

MasterChefte MasterClassı kazanan yarışmacı belli oldu

Şeflerin titiz değerlendirmeleri sonucunda MasterClass eğitimini başarıyla tamamlayan yarışmacı Onur oldu. Onur, gösterdiği azim ve mutfak becerisiyle şefleri etkilemeyi başardı.

MasterChefte MasterClassı kazanan yarışmacı belli oldu

Onur, Japonya – Türkiye dostluğunun 100. yılı nedeniyle düzenlenecek özel bir davete Somer Sivrioğlu’nun konuğu olarak katılacak. Bu özel geceye Bera’yı da davet eden Onur, dostluğun ve birlikteliğin önemini bir kez daha vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP