Bu hafta MasterChef’te, konuk şef Abdürrahim Şef kruvasan hamuruyla ilgili değerli bilgiler paylaştı. Şef, başarılı bir kruvasan hamuru için soğuk su ve taze malzemelerin önemini vurguladı. Ayrıca, unun protein oranının 11 ila 13 arasında olması gerektiğini belirtti, çünkü bu oran glüten oluşumunu destekleyerek hamura istenen yapıyı kazandırıyor.
ELENEN YARIŞMACI
Geçen hafta MasterChef’ten veda eden yarışmacı, herkesi şaşırtan bir isimdi: Zübeyde. Mavi ve Kırmızı Takım kaptanlıklarıyla zirveye oynayan Zübeyde, yarışmaya veda ederek izleyicileri üzdü.
ÖDÜL
Bu haftanın MasterClass’ını kazanan yarışmacı, Danilo Şef ile 3 günlüğüne İtalya’daki restoranında birlikte çalışacak. Şanslı yarışmacı bu unutulmaz deneyimi iki arkadaşıyla da paylaşma şansına sahip.
KAZANAN YARIŞMACI
MasterClass’ı kazanan isim, başarılı performansıyla dikkat çeken Şirin oldu.
GÜNDEM
12 saat önceGENEL
12 saat önceGENEL
12 saat önceGENEL
12 saat önceGENEL
12 saat önceGENEL
12 saat önceGENEL
13 saat önce