DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

MasterChef Kırlangıç Buğulama tarifi! En güzel Kırlangıç Buğulama tarifi! Kırlangıç Buğulama tarifi nasıl yapılır? Kırlangıç Buğulama için malzemeler!
  • 7/24 Haber izle
  • Genel
  • Kültür Sanat Haberleri
  • MasterChef Kırlangıç Buğulama tarifi! En güzel Kırlangıç Buğulama tarifi! Kırlangıç Buğulama tarifi nasıl yapılır? Kırlangıç Buğulama için malzemeler!
8 okunma

MasterChef Kırlangıç Buğulama tarifi! En güzel Kırlangıç Buğulama tarifi! Kırlangıç Buğulama tarifi nasıl yapılır? Kırlangıç Buğulama için malzemeler!

ABONE OL
Eylül 11, 2024 07:47
MasterChef Kırlangıç Buğulama tarifi! En güzel Kırlangıç Buğulama tarifi! Kırlangıç Buğulama tarifi nasıl yapılır? Kırlangıç Buğulama için malzemeler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Kırlangıç Buğulama: Lezzet Yolculuğuna Çıkın!

Türk mutfağının eşsiz lezzetleri arasında yer alan Kırlangıç Buğulama, hem aromasıyla hem de yumuşacık kıvamıyla damak zevkinize hitap eden bir tarif. Peki, bu özel lezzeti nasıl elde edebilirsiniz? İşte Kırlangıç Buğulama tarifi ve püf noktaları:

Malzemeler

1 çorba kaşığı krema

1 adet kesme şeker

Tuz

1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Balık Suyu İçin:

1 adet kırlangıcın başı, kuyruğu ve kılçığı

1 adet soğan

4-5 adet kereviz yaprağı

Tuz

1 adet temizlenmiş ve filetosu çıkarılmış küçük boy kırlangıç

50 gram tereyağı

Yarım soğan

Yarım sarımsak

1 adet domates

100 gram mantar

1 adet sivri biber

Kırlangıç Buğulama Nasıl Yapılır?

  • Tereyağını tavada eritin. Küp doğranmış soğan, kıyılmış sarımsak, rendelenmiş domates, doğranmış mantar ve kıyılmış sivri biberi tavaya ekleyip 10 dakika soteleyin.
  • Balık suyu için, balık parçaları, soğan, kereviz yaprağı, tuz ve yeteri kadar suyu kaynatın. Suyu süzün. Balık suyunu, kırlangıcı, kremayı, kesme şekeri ve tuzu tavaya ekleyin. 10 dakika pişirin. Karışımı fırına dayanıklı bir kaba alın. Üzerine kaşar peyniri serpin.
  • Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişirin. Kıyılmış maydanoz ve domatesle süsleyerek, sıcak olarak servis edin.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP