## Kırlangıç Buğulama: Lezzet Yolculuğuna Çıkın!
Türk mutfağının eşsiz lezzetleri arasında yer alan Kırlangıç Buğulama, hem aromasıyla hem de yumuşacık kıvamıyla damak zevkinize hitap eden bir tarif. Peki, bu özel lezzeti nasıl elde edebilirsiniz? İşte Kırlangıç Buğulama tarifi ve püf noktaları:
1 çorba kaşığı krema
1 adet kesme şeker
Tuz
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Balık Suyu İçin:
1 adet kırlangıcın başı, kuyruğu ve kılçığı
1 adet soğan
4-5 adet kereviz yaprağı
Tuz
1 adet temizlenmiş ve filetosu çıkarılmış küçük boy kırlangıç
50 gram tereyağı
Yarım soğan
Yarım sarımsak
1 adet domates
100 gram mantar
1 adet sivri biber
GENEL
Az önceGENEL
Az önceGENEL
Az önceGENEL
Az önceGENEL
1 saat önceGENEL
1 saat önceGÜNDEM
1 saat önce