DOLAR 34,1837 0.06%
EURO 38,2965 0.33%
ALTIN 2.904,54-0,52
BITCOIN 2181400-2.7613%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:17

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Mansur Yavaş, Beypazarı Festivalinde Belediyeciliği Anlattı
6 okunma

Mansur Yavaş, Beypazarı Festivalinde Belediyeciliği Anlattı

ABONE OL
Eylül 30, 2024 07:57
Mansur Yavaş, Beypazarı Festivalinde Belediyeciliği Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılım sağladı.

Yavaş, festivale katılmak üzere Ankara’nın Beypazarı ilçesine gitti ve Beypazarı Belediyesi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yavaş, yaptığı açıklamada festivallerin önemini vurguladı.

“Ankara’nın kültürünü tüm dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz. Çünkü Ankara’nın ilçelerinin kendine özgü bir kültürü var. Bu kültürü önce Ankara’ya, sonra da tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz.” diye belirtti.

Yavaş, bir basın mensubunun Büyükşehir Belediyesinin Ankara’daki okullarda temizlik çalışmaları yapıp yapmadığına dair sorusuna yanıt olarak, isteyen okullara hijyen malzemesi sağlayacaklarını duyurduğunu ve temizlik hizmeti talep eden okullara da destek vereceklerini söyledi.

925 okuldan hijyen malzemesi talebi aldığını, 202 okula malzeme dağıttığını ve hafta sonuna kadar kalan okullara da talepleri doğrultusunda malzeme sağlayacağını belirtti. Temizlik talebinde bulunan 271 okuldan 113’ünün daha sonra taleplerini geri çektiğini ve bugüne kadar 48 okulda temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yavaş, Beypazarı Öğretmenevi’nin yanındaki alanda düzenlenen İrem Derici konseri öncesinde yaptığı konuşmada, Beypazarı’nda 10 yıl belediye başkanlığı yaptığını hatırlattı.

Beypazarı’nda olduğu gibi Ankara’da da birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Yavaş, “Mansur Yavaş belediyeciliğini dalga dalga Türkiye’ye yaydık ve yayıyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin bir soruya yanıt olarak, “Partim aday gösterirse elbette cumhurbaşkanlığına adayım. Cumhurbaşkanlığını sizlerin de desteğiyle ve Allah’ın izniyle kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yaşar Tonbak – Güncel

Yerel Haberler Kültür Sanat Mansur Yavaş Etkinlikler Beypazarı Festival Politika Güncel ankara

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.