DOLAR 34,2470 0.08%
EURO 37,1010 0.21%
ALTIN 3.007,450,52
BITCOIN 2303602-1.38541%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

15:51

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Manchester United Menajeri Erik ten Hag'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler
6 okunma

Manchester United Menajeri Erik ten Hag'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Manchester United Menajeri Erik ten Hag, perşembe akşamı Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fenerbahçe oynanacak maç hakkında çarpıcı ifadeleri...

ABONE OL
Ekim 22, 2024 11:33
Manchester United Menajeri Erik ten Hag'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta sonu, Erik ten Hag’ın rahat bir nefes almasına sebep olan Manchester United’ın Brentford’u 2-1 yenerek bir aydan uzun bir süre sonra ilk galibiyetini almasıyla kutlamalar başladı. Cumartesi günü yaşanan bu zaferin ardından, Pazar günü İngiltere Futbol Yazarları Derneği’nin düzenlediği bir yemekte, geçen sezon FA Cup’ı kazandığı için ödülünü aldı.

‘BAZILARINIZ BANA KARŞI İYİ DEĞİL’

Hollandalı teknik direktör, neşeli bir ruh halindeydi ve Manchester United’ın sezona kötü başlamasının ardından medyanın yoğun ilgisi karşısında yıpranmadığını gösterdi. Takımının performansını eleştiren gazetecilere, Ten Hag’ın ilginç bir önerisi vardı.

Manchester United Menajeri Erik ten Hagdan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

“Yemeği dört gözle bekliyordum. Son iki haftada gazetecilerle konuşmayı gerçekten özlemiştim, bu yüzden gayri resmi bazı görüşmeler yapmayı dört gözle bekliyorum. Bazılarınız bana karşı iyi, bazılarınız bana karşı o kadar iyi değil, ama herkesle konuşacağım,” diye ekledi.

‘İSTANBUL’A RAHATLATICI BİR SEYAHAT OLACAK’

Ten Hag, Fenerbahçe ile oynayacakları maça da değinerek, “Az önce Almanya’daki bir arkadaşımla konuştum, belki de futbol yazarlarından birine iki haftalığına iş değiştirmesini önermen gerektiğini söyledi. Fenerbahçe ile karşılaşmak için İstanbul’a iyi bir seyahatim var, bu gerçekten rahatlatıcı,” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.