DOLAR 34,0729 0.15%
EURO 38,0962 0.03%
ALTIN 2.833,320,16
BITCOIN 21471132.15636%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Lugano – Beşiktaş maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de
27 okunma

Lugano – Beşiktaş maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de

Sezona fırtına gibi giren Beşiktaş, geçtiğimiz ay Fenerbahçe ile oynadığı maçlardan tanıdığımız İsviçre temsilcisi Lugano'ya konuk olurken siz de bu...

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 08:34
Lugano – Beşiktaş maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lugano, Şampiyonlar Ligi Elemelerinden Avrupa Ligi Elemelerine düştükten sonra, Partizan’ı uzatma sonunda eleyerek tur atlama başarısını gösterdi. Sırbistan’da 1-0 kazandıkları maçın rövanşında normal sürede 2-1 yenilmelerine rağmen, uzatmada Mohamed Belhadj’ın golüyle turu geçmeyi başardılar. İsviçre Süper Ligi’nde ise bu sezon 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ettiler. Fenerbahçe eşleşmesinde ortalarda görünmeyen Renato Steffen, bu sefer kadroda yer alıyor. Savunmada Milton Valenzuela ve Mattio Zanotti’ye dikkat etmek şart. “10 numara” Mattia Bottani ise hata affetmiyor. Partizan rövanşında kırmızı kart gören savunmacı Albian Hajdari cezalı. Teknik Direktör Mattia Croci-Torti, “Kendimize güveniyoruz…” dedi.

Beşiktaş, sezona Süper Kupa zaferi ile başlayarak Süper Lig’e de 2/2 ile hızlı bir giriş yaptı. Takıma katılan Ciro Immobile ve Rafa Silva hücum hattına dinamizm kazandırdı. Immobile 3 maçta 4 gol atarken, Rafa Silva da 3 gol 1 asistle etkili bir performans sergiledi. Tecrübeli ikili, takımın genel oyununu da olumlu yönde etkiliyor. Semih Kılıçsoy ve Milot Rashica’nın da 2’şer asist katkı sağladığını unutmamak gerek. Siyah-beyazlılarda Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Transfer görüşmeleri devam eden Jackson Muleka ve Vincent Aboubakar ise Lugano deplasmanında kadroda yer almadı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kazanan oyun düzenini ve oyuncuları büyük ölçüde değiştirmeyi düşünmüyor. Orta sahada “Gedson Fernandes & Al-Musrati” ikilisi görev almaya devam edecek. Sol bekte ise “Arthur Masuaku – Emirhan Topçu” arasında yapılacak seçim maç saatinde belli olacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Lugano, Avrupa’da oynadığı son 20 maçın sadece 2’sini kazanabildi. (4 beraberlik, 14 mağlubiyet)

– Beşiktaş, Avrupa kupalarında çıktığı son 6 çift ayaklı eleme maçının tamamında turu geçen taraf oldu.

– İki takım arasında geçen sezon Konferans Ligi’nde oynanan 2 maçı da deplasman ekipleri kazanmıştı.

– Maçın Danimarkalı hakemi Morten Krogh bu sezon 7 karşılaşma yönetti. (18 sarı kart – 3 penaltı)

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç, Canlı Bahis ve Şampiyon Oran seçenekleriyle Misli’nin iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Beşiktaş kazanır” oldu! %41’lik kesim siyah-beyazlı temsilcimizin İsviçre’deki ilk maçta galibiyete ulaşan taraf olmasını bekliyor… %17’lik kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

MİSLİ YAZARI SABRİ UGAN’IN YORUMU

Beşiktaş’ın deplasmanda da olsa Lugano karşısında kazanma ihtimalinin yanında duruyorum. Tercihim Beşiktaş’ın devreyi önde kapatması olacak. Beni böyle düşünmeye iten sebep, Beşiktaş’ın ön alanının pozisyon üretmekteki ustalığı..

 Lugano - Beşiktaş maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Mislide

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP