DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150241-0.65795%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

LÖSEV’den Dünya Temizlik Günü’nde Farkındalık Etkinliği
3 okunma

LÖSEV’den Dünya Temizlik Günü’nde Farkındalık Etkinliği

ABONE OL
Eylül 21, 2024 07:56
LÖSEV’den Dünya Temizlik Günü’nde Farkındalık Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Dünya Temizlik Günü’nü farkındalık etkinliğiyle kutladı. Vakıf, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Kayseri ve Eskişehir’de eş zamanlı olarak gönüllüleriyle birlikte çöp toplama etkinliği düzenledi.

LÖSEV, lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara sağlık ve eğitim desteği sağlamanın yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyor. Vakıf yetkilileri, Dünya Temizlik Günü’nde temiz bir çevrenin önemini vurgulayarak, gönüllülerle birlikte çevre temizliği yaptı. Etkinlikle, temiz bir çevrenin sağlıklı bir yaşam için ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

Kayseri’deki etkinlikte, Alparslan Parkı’nda bir araya gelen LÖSEV gönüllüleri, daha yaşanabilir bir çevre için yapılabilecekler konusunda farkındalık yarattı. LÖSEV yetkilileri, “Hava, su ve toprak kirliliği, şehirlerde artan kirlilik ve insan sağlığını tehdit eden kanserin artışına neden oluyor. Bu önemli günde LÖSEV olarak, sorumluluğumuzun bilincinde olarak gönüllülerimizle birlikte sahada yer almak ve bu soruna dikkat çekmek istedik. Çevremiz için verimli bir etkinlikti. Katılım sağlayan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz,” şeklinde açıklama yaptı.

Etkinlikler Eskişehir İstanbul Antalya Kayseri Güncel Ankara Çevre Yerel Yaşam Bursa Adana İzmir Dünya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP