DOLAR 34,1157 0.28%
EURO 38,1222 0.16%
ALTIN 2.862,591,18
BITCOIN 21642972.33318%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Leyla dizisi Tufan kim? Leyla Hayat Aşk Adalet Tufan geçekte kim, Tufan rolünü kim oynuyor?
13 okunma

Leyla dizisi Tufan kim? Leyla Hayat Aşk Adalet Tufan geçekte kim, Tufan rolünü kim oynuyor?

ABONE OL
Eylül 12, 2024 07:48
Leyla dizisi Tufan kim? Leyla Hayat Aşk Adalet Tufan geçekte kim, Tufan rolünü kim oynuyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Brezilya’da büyük ilgi gören “Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan “Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…”, 11 Eylül Çarşamba günü NOW TV’de izleyiciyle buluşacak. Hikaye, annesini küçük yaşta kaybeden ve babasının yeni evliliğiyle hayatı altüst olan Leyla’nın, üvey annesinden intikam almak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri ve deneyimli isimler yer alıyor. Leyla dizisindeki Tufan karakteri merak konusu. Peki, Tufan kim? Gerçekte kim oynuyor?

LEYLA: HAYAT AŞK ADALET KONUSU NE?

Annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının Nur ile evlenmesiyle altüst olur. Üvey annesi Nur tarafından çöplüğe bırakılan Leyla, yıllar sonra intikam almak için geri döner. “Leyla”, bu genç kadının üvey annesine karşı verdiği mücadeleyi ve bu süreçte aşkla sınandığı duygusal yolculuğu ekrana taşıyor.

Leyla dizisi Tufan kim? Leyla Hayat Aşk Adalet Tufan geçekte kim, Tufan rolünü kim oynuyor?

LEYLA: HAYAT AŞK ADALET OYUNCULARI KİM?

“Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…”, Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ve deneyimli isimler Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt gibi isimleri bir araya getiriyor.

Başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı, dizide Nur’un düzenbaz sevgilisi Mali rolünde yer alıyor ve hikayenin önemli bir parçası haline geliyor. Kirazcı, “Paralel kurguda bir insanın iki farklı zamanında olmak çok enteresan ve çekiciydi. Bir insanın 15 sene önceki ve sonraki hallerini canlandırma fikri çok cezbediciydi, çünkü birbirlerinin üzerine kurulu bir yapıları var. Mali, uyumlanmak zorunda kalınca filtreleri oluşan, kendini iyileştirecek kadar bilgisi olmayan, özünde yırtıcı birisi.” diyor.

Halil İbrahim Ceyhan, dizideki Tufan karakterini, saf ve temiz duygularını koruyarak mücadelesine devam eden bir adam olarak tanımlıyor. “Hayat planlar kurar, ne kadar uğraşırsan uğraş kaderinden kaçamazsın. Kabullenip tüm gücünle sahip çıkmak ve üstesinden gelmek için sen ona uyum sağlarsın. Yüreğinde hep bir hasretle er ya da geç hayat hakkını teslim eder sana. ‘Leyla’yı biraz böyle tanımlayabiliriz. Tufan ise hiç ummadığı anda hayatı altüst olan bir adam. Hayatın ona getirdiği her şey düşünmediği ihtimallerle sınıyor onu. İçindeki saf ve temiz duyguları kaybetmeden mücadelesine devam eden bir adam.” diyor.

Leyla dizisi Tufan kim? Leyla Hayat Aşk Adalet Tufan geçekte kim, Tufan rolünü kim oynuyor?

‘Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…’te Civan karakterini canlandıran Duymaz, dizi hakkında şunları söylüyor: “Gerçek ve yapıcı duyguların peşine düşen herkesten ve her şeyden hep etkilendim kendimi bildim bileli. Yeni işlere açık olduğum bir dönemdi. ‘Leyla’nın senaryosu geldi önüme ve hemen okudum. Olay akışını ve hikayeyi çok beğendim. Hayatın akışında karşılaştığımız insanlar var ya hani; evet çöplükte çalışmazlar belki ama, kimisi kağıt toplar, kimisi çocuk yaşta dilendirilir, kimisi işportacılık yapar. Bazı ortak özellikleri var, kimsesizler. Ailelerini ya erken yaşta kaybetmişler ya hiç tanımamışlar. Bazılarının ailesi olsa da küçük yaşta sokaklara para kazanmak için çıkmak zorunda kalmışlar. ‘Leyla’da da böyle. Dizide kimsesizlerin kimsesi diye tabir edebileceğimiz bir ‘Güzide anne’ var. Güzide’nin evinin çarkının bir şekilde dönmesi gerekir, bu yüzden sahiplendiği ‘kimsesizler’ ona yardımcı olup çöplükte çöp toplarlar. Karşılığında sıcak yatak, sıca şahane yemekler, anne şefkati alırlar. Civan da bu çöplükten biri. Hayatın güzel anlarını, kötü anlarını, tam olarak hayatın gerçeklerini anladığı bu çöplükte geçirdi çocukluğunu. Çocuk yaşta büyümek zorunda kaldı bazen. Şimdilerde ise bazen çocuklaşabiliyor. Dolayısıyla ‘Leyla’dan, çok etkilenip çok heyecanlandım. Yayına girmek için gün sayıyoruz.”

Leyla karakterini canlandıran Cemre Baysel, dizi ve karakter hakkında şunları söylüyor: “Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve akıllı bir kadın olmasıydı aradığım. Leyla’nın hikayesini okuduğumda, onun intikam yolculuğu beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Ona nefes vermeyi bu yüzden çok istedim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP