DOLAR 34,0186 -0.15%
EURO 38,1187 0.52%
ALTIN 2.831,311,02
BITCOIN 21199233.85423%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Küçükçekmece’de Yol Verme Kavgasında Serseri Kurşunla Yaralanma
10 okunma

Küçükçekmece’de Yol Verme Kavgasında Serseri Kurşunla Yaralanma

ABONE OL
Eylül 19, 2024 09:35
Küçükçekmece’de Yol Verme Kavgasında Serseri Kurşunla Yaralanma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece’de yaşanan bir yol verme tartışması, korkunç bir olaya dönüştü. Yusuf Ziya Sertçelik, balkonda çay içerken, tartışan iki sürücünün kavgasında açılan ateşin kurbanı oldu. Serseri bir kurşun, binanın cephesinden seken kurşun, Sertçelik’e isabet etti.

Olay, Atatürk Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Karşı karşıya gelen iki araç, yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma hızla kavgaya dönüştü ve sürücülerin yakınları da olay yerine gelince ortalık karıştı. Kavgada, silahını çeken bir kişi havaya ateş açtı.

Balkonda yaşananları izleyen Yusuf Ziya Sertçelik, bu rastgele ateşin kurbanı oldu. Yaralanan emekli adam, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sertçelik’in tedavisi devam ediyor ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayı anlatan Sertçelik’in eşi Yüksel Sertçelik, “Eşim balkonda çay içerken birdenbire bir arbede çıktı. Ben de merakla baktım ve yol kavgası olduğunu gördüm. Adam yukarı doğru ateş etti. Biz içeriye girmek üzereydik ki, iki kurşun dış cepheye geldi. Bir tanesi de eşimin üzerine isabet etti. Hemen hastaneye kaldırıldı ve ameliyat edildi. Şu an durumu iyi, bilinci yerinde” dedi.

Olayı gören bir başka şahit ise, “Bir araba sokakta duruyordu. Arkasından başka bir araba geldi ve kornaya bastı. Arabadan üç kişi inerek diğer arabanın sürücüsüne saldırdı. Kavga sakinleştikten sonra silahlı arkadaşları geldi ve ateş açtılar” ifadelerini kullandı.

istanbul

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.