DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2153784-0.5005%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Küçükçekmece’de sürekli çıkan elektrik yangını esnafı isyan ettirdi
15 okunma

Küçükçekmece’de sürekli çıkan elektrik yangını esnafı isyan ettirdi

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 07:36
Küçükçekmece’de sürekli çıkan elektrik yangını esnafı isyan ettirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Küçükçekmece’de, Sefaköy 1. Halkalı Caddesi’nde yer alan elektrik kablolarında yaşanan patlamalar nedeniyle çıkan yangınlar, esnafı zor durumda bıraktı. 6 aydır aynı noktada tekrarlayan bu sorun, bölgedeki elektrik kesintileriyle esnafın işlerini olumsuz etkiliyor.

Yangın, saat 14.00’te yağışlı havanın ardından meydana geldi. Elektrik dağıtım şirketi BEDAŞ’ın çalışmaları sırasında yaşanan patlama, kabloların alev almasına neden oldu. Çevredeki elektrik kesintisi nedeniyle itfaiye ve polis ekipleri olay yerine çağrıldı. Yangın itfaiye tarafından söndürüldü ve bölge şeritle kapatıldı.

Sürekli elektrik kesintilerinden şikayetçi olan esnaf, BEDAŞ’a tepki göstererek sorunun çözülmesini talep etti. Esnaf Ferman Ülker, “6 aydır haftanın üç günü elektrik kesintisi yaşıyoruz. İş yerlerimiz var, insanlar zarar görüyor. Elektrik kabloları aynı yerden patlıyor. Bu sorun basit bir çözüme kavuşturulabilir, kaynağı bulunup gerekli işlem yapılmalıdır” dedi.

Fatih Özkulaksız isimli bir diğer esnaf ise “6 aydır elektrik düzelmedi. Her iki günde bir elektrik kesintisi yaşıyoruz. Kiralarımızı ödeyemeyecek duruma geldik. Burada bir çözüm üretilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Esnaf, elektrik kesintilerinin işlerini olumsuz etkilediği ve mağduriyet yarattığı konusunda endişelerini dile getirdi. Elektrik kablolarının açık bir şekilde yer aldığı ve bu durumun tehlike yarattığına dikkat çekildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece İstanbul 3-sayfa İstanbul Enerji 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP