DOLAR 34,1989 0.1%
EURO 38,0945 -0.21%
ALTIN 2.892,83-0,92
BITCOIN 2166322-3.57693%
İstanbul
17°

KAPALI

05:28

SABAHA KALAN SÜRE

Küçükçekmece’de İnternet Kafeye Ses Bombası Atıldı
7 okunma

Küçükçekmece’de İnternet Kafeye Ses Bombası Atıldı

ABONE OL
Eylül 29, 2024 07:35
Küçükçekmece’de İnternet Kafeye Ses Bombası Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, gece saatlerinde bir internet kafeye ses bombası atıldı. Olay, Yeni Mahalle Salih Tamcı Sokak’ta bulunan internet kafede meydana geldi.

Olay anında kafe kapalıydı. İki şahıs, motosikletleriyle kafeye yaklaşarak bir ses bombası fırlattı. Patlama büyük bir gürültüye neden oldu ve çevredeki insanlarda paniğe yol açtı.

Neyse ki, patlamada herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayı gören çevre sakinleri, hemen polise, itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak bölgeyi şeritle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri ise patlamanın yaşandığı noktada detaylı incelemeler yaptı.

Komşu esnaflardan biri olan Turan Tüfekçi, patlama anını şöyle anlattı: “Ben dükkanımda televizyon izliyordum. Bir anda çok şiddetli bir patlama sesi duyduk. Düşündüm ki büyük bir bomba veya doğalgaz patlaması olmuş. Dışarıya çıktığımda etrafı toz bulutu sarmıştı. Sonra arkadaşlarla hemen polisi aradık. Yapanları tanımıyorum, olaydan haberim yok. Kafe o gece kapalıymış. Genelde gece geç saatlere kadar açık oluyordu ama o akşam kapatmışlardı. Toz dükkanımıza da dolmuş ama şükür ki içeride kimse yokmuş. Daha sonra kafe sahipleri evlerinden geldiler. Polis şu anda olayı inceliyor.”

Polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak ve olayın tüm yönlerini aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Küçükçekmece'de İnternet Kafeye Ses Bombası AtıldıKaynak: İhlas Haber Ajansı / AHMET UZUN – 3.Sayfa

Küçükçekmece Güvenlik İstanbul 3-sayfa Güncel Olay Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP