DOLAR 34,1574 -0.03%
EURO 38,3067 0.35%
ALTIN 2.912,18-0,26
BITCOIN 2184593-2.48653%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

12:59

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kubilay Aka’dan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’a sürpriz!
6 okunma

Kubilay Aka’dan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’a sürpriz!

Hafsanur Sancaktutan (24), özel hayatıyla magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Ortalıkta adam kalmadı dedikten kısa süre sonra Kubilay Aka (29) ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncuya sevgilisinden jest geldi.

ABONE OL
Eylül 30, 2024 07:12
Kubilay Aka’dan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’a sürpriz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hafsanur Sancaktutan, yeni bir dizi projesiyle ekranlara döndü ve geçtiğimiz Temmuz ayında yaptığı aşk açıklamasıyla gündeme oturdu. 24 yaşındaki oyuncu, özel hayatıyla sık sık konuşulan isimlerden biri. “Kimse yok, direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam” sözleriyle bekar olduğunu açıklamıştı.

 

Ancak kısa süre sonra Sancaktutan’ın meslektaşı Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Aşıklar ilk kez Çengelköy’deki bir restorandan çıkarken görüntülendi.

 

Sancaktutan, birkaç gün önce sevgilisi Kubilay Aka ile birlikte ilk fotoğrafını paylaştı ve ilişkinin resmen ilan edildiğini duyurdu. Aşkları dolu dizgin devam eden ikiliden Kubilay Aka, sevgilisini yalnız bırakmıyor. Aka, uzun bir aradan sonra ekrana dönen sevgilisi Sancaktutan’ı görmek için dizisinin setine gitti.

 

Sancaktutan’ın rol aldığı dizinin setine ziyarete giden Kubilay Aka, oyuncularla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı Burak Sergen tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Kubilay Akadan sevgilisi Hafsanur Sancaktutana sürpriz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP