DOLAR 34,0867 0.18%
EURO 38,1021 0.06%
ALTIN 2.840,470,41
BITCOIN 21768423.14897%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kremlin: Ukrayna'da askeri operasyon tek yolumuz | Dış Haberler
12 okunma

Kremlin: Ukrayna'da askeri operasyon tek yolumuz | Dış Haberler

Rusya-Ukrayna Savaşı'nı "özel askeri operasyon" olarak adlandıran Rusya'da Putin yönetimi, Ukrayna'daki hedeflerine ulaşabilmeleri için tek yollarının operasyonu sürdürmek olduğunu açıkladı.

ABONE OL
Eylül 10, 2024 10:45
Kremlin: Ukrayna'da askeri operasyon tek yolumuz | Dış Haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kremlin, Rusya-Ukrayna Savaşı ve ABD Başkanlık Seçimi’yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kremlin, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda alternatifsiz bir yol izleyeceklerini belirterek, “Ukrayna’daki hedeflerimize ulaşmak için özel operasyonumuzu devam ettirmek zorundayız” açıklamasını yaptı.

Ukrayna ordusunun Kursk bölgesindeki başarılı operasyonuna değinen Kremlin, “Ordumuzun bu durum için bir planı var” diyerek net bir mesaj verdi.

Ukrayna’nın Rusya’ya dronelarla saldırmasını “Kiev rejiminin gerçek doğasını gösteren bir eylem” olarak yorumlayan Kremlin, “Kursk’ta savaş devam ederken, herhangi bir müzakere mümkün değil” dedi.

Rus donanmasının stratejik deniz tatbikatlarına başlayacağını duyuran Kremlin, Putin’in de tatbikatları yerinde izleyeceğini bildirdi.

Son olarak, ABD Başkanlık Seçimi’yle ilgili bir açıklama yapan Kremlin, “Donald Trump ve Kamala Harris arasındaki münazarayı takip etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP