DOLAR 34,1862 0.17%
EURO 37,2070 0.02%
ALTIN 2.958,860,17
BITCOIN 2289850-0.81243%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Koton Cumhuriyetin 101’inci yılını coşkulu bir konserle kutladı
7 okunma

Koton Cumhuriyetin 101’inci yılını coşkulu bir konserle kutladı

ABONE OL
Ekim 17, 2024 07:49
Koton Cumhuriyetin 101’inci yılını coşkulu bir konserle kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koton’un gönüllülerinden oluşan Cumhuriyet Korosu ve sevilen sanatçı Candan Erçetin, Cumhuriyet’in 101. yıl dönümünü kutlamak için bir araya geldi. Etkinlikte, Cumhuriyet Marşları ve Atatürk’ün beğenisini kazanan eserler seslendirildi. Gecenin sürprizi ise Norm Ender oldu. “Parla” adlı eseriyle sahneye çıkan Norm Ender, katılımcılarla birlikte coşkulu bir performans sergiledi.

Koton, Cumhuriyet’in 101. yılını görkemli bir etkinlikle kutladı. “Cumhuriyet Değerlerini Taşıyan Marka” ödülünün sahibi olan Koton, bu yılki kutlamalarda Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ni sanatçılar, iş dünyası temsilcileri, Koton çalışanları, tedarikçileri ve basın mensupları ile dolduracak bir organizasyon düzenledi. Geçtiğimiz yıl sektördeki 35. yılını kutlayan ve Cumhuriyet’in 100. yılını geniş çaplı etkinliklerle anan Koton, bu özel yıl için de unutulmaz bir program hazırladı. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu’nun ev sahipliğinde, Yekta Kopan’ın sunumu ile başlayan “Cumhuriyetimizin 101. Yılı Özel Gecesi”, dans ekibinin zarif vals gösterisiyle başladı. Ardından Koton’un 2023 yılında Cumhuriyet’in 100. yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklerin yer aldığı bir film gösterimi izleyicilerle buluştu. Sonrasında ise Koton çalışanlarından oluşan Cumhuriyet Korosu sahneye çıktı.

CANDAN ERÇETİN SAHNE ALDI

Atatürk’ün en sevdiği eserleri seslendiren Koton Cumhuriyet Korosu’nun performansından sonra, sevilen sanatçı Candan Erçetin sahneye çıktı. Atatürk’ün beğenisini kazanan eserler ve marşları seslendiren Candan Erçetin’in performansı, Norm Ender’in sürpriz çıkışı ile sona erdi. Geçtiğimiz yıl yayınladığı “Parla” isimli marş ile büyük beğeni toplayan Norm Ender, Koton’un 101. Yıl Özel Gecesi’nde yüzlerce katılımcının eşliğinde “Parla”yı seslendirdi. Nasuh Mahruki, Dilek Hanif, Ebru Şallı, Şahika Ercümen, Pınar Altuğ, Yelda İpekli, Gamze Cizreli, Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney ve Toplum Gönüllüleri Vakfı GM Ayşe Kırımlı gibi sanat, iş dünyası ve STK temsilcilerinin katıldığı gece, tüm salondan yükselen “Parla” marşı sesleriyle sona erdi.

Gecenin ev sahiplerinden Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, “Geçtiğimiz yıl Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Bu yıl da Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının başlangıç yılı olan 101. yılını kutluyoruz. Bu özel günü aynı coşkuyla, daha da büyüterek kutlamak istedik ve buna layık bir program hazırladık. Cumhuriyet çok yaşasın! Biz her şeyimizi Cumhuriyetimize borçluyuz” dedi.

‘CUMHURİYET DEĞERLERİ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERDİR’

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ise “Bugün burada çok anlamlı bir etkinlik için bir araya geldik. Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle Cumhuriyet değerlerimize yeniden odaklanıp onları hatırladık ve çalışanlarımızla birlikte bu coşkuyu yıl boyunca yaşadık. Cumhuriyet değerleri, bizi biz yapan, toplumu şekillendiren ve Türkiye’yi Türkiye yapan değerlerdir. Bu değerleri korumak, yaşatmak ve genç kuşaklara aktarmak en önemli sorumluluklarımızdan biri. Bugün burada, Koton çalışanları, basın mensupları, STK başkanları ve değerli dostlarımızla birlikte Cumhuriyetimizin 101. yılını coşkuyla kutlayacağız” dedi.

Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu ise sahnede yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

‘Biz Koton olarak Cumhuriyet’in sesini çok seviyoruz. Cumhuriyet değerlerini çok seviyoruz. Cumhuriyet değerlerini yaşamaya ve yaşatmaya sözümüz var. Çünkü ülkemize, Atamıza borcumuz var. Bu özel günde birlikte olduğumuz için çok mutluyuz.’ dedi.

2022 Kasım ayında ‘100. Yıl Komitesini’ kurarak Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları için hazırlıklara başlayan Koton, ilk olarak 100. yıl logosunu ve manifestosunu yayınladı. 100. yıl logosu, Koton’un merkez binası önünde yıl boyunca sergilendi. Ocak ayında ise çalışanlara Cumhuriyet tarihine dair kitaplar, yıl boyu kullanabilecekleri 100. yıl logolu tişörtler ve yakalar için 100. yıl rozetleri hediye edildi. Sonraki adımda 100. yıl özel ziyaret programı oluşturuldu. Koton çalışanları ve farklı alanlardan 500’ün üzerinde Cumhuriyet sevdalısı, kurtuluş mücadelesinin önemli noktalarını ziyaret etmek üzere bir araya geldi. Selanik’ten Ankara’ya uzanan ziyaretler sırasında merkez ofiste cumhuriyet duvarları oluşturuldu. Bu duvarlarda ziyaret noktalarından fotoğraflar paylaşıldı ve böylece seyahatlere katılamayan çalışanların bu deneyime tanıklık etmesi sağlandı. ‘”Cumhuriyetten Öğrendik'” diyerek Cumhuriyet’in bizi biz yapan değerlerinin altını çizen ziyaret filmleri, Koton’un tüm iletişim kanallarında yayınlanmaya devam ediyor. Ayrıca 100. yılı unutulmaz kılmak ve Koton’un etki alanıyla paylaşmak amacıyla ‘100. Yıla Özel Cumhuriyet Kırmızısı’ adı verilen bir koleksiyon hazırlandı.

Cumhuriyet temalı resim, şiir, öykü, makale gibi farklı yetenek alanlarında Koton çalışanlarının ürettiği eserler bir araya getirildi. Koton, bu eserlerden sembolik olarak birincileri seçti. Koton, müşterileriyle etkileşimde olduğu her kanalda da Cumhuriyet’i konuşmaya büyük özen gösteriyor. Koton Radyo, her sene hem bilgilendirme, hem kutlama anonslarıyla, şarkı ve marşlarla en güçlü şekilde ‘Yaşasın Cumhuriyet’ diyor. Cumhuriyet değerlerini ve kazanımlarını hem gençlere hem Koton çalışanlarına en güçlü şekilde hatırlatma hedefiyle yola çıkan Koton; dolu dolu, katılanların hiç unutmayacağı bir 100. yıl programı ile Cumhuriyeti öğrenerek, hatırlayarak kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Candan Erçetin Kültür Sanat Etkinlik Müzik Koton

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP