DOLAR 34,2929 0.5%
EURO 37,2382 0.48%
ALTIN 2.986,641,11
BITCOIN 23230011.58362%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

15:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Konyaspor'un yıldızı Pedrinho, frikik gollerinin sırrını açıkladı
6 okunma

Konyaspor'un yıldızı Pedrinho, frikik gollerinin sırrını açıkladı

Konyaspor'un 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Pedro Henrique Oliveira dos Santos Pedrinho, son dönemde frikiklerden attığı gollerle dikkat çekiyor. Yıldız...

ABONE OL
Ekim 18, 2024 09:33
Konyaspor'un yıldızı Pedrinho, frikik gollerinin sırrını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon başında CSKA 1848’den Konyaspor’a transfer olan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Pedro Henrique Oliveira dos Santos Pedrinho, yeni takımına ve Türkiye’ye hızla uyum sağladı.

Pedrinho, özellikle Kasımpaşa ve Bodrumspor maçlarında attığı serbest vuruş golleriyle dikkat çekti. Samsunspor deplasmanında da skoru belirleyen golü atarak takımına 3 puan kazandırdı. Toplamda 5 serbest vuruş kullanan Brezilyalı oyuncu, bunlardan ikisini gole çevirerek 2 kez de kaleciyi geçemedi.

Pedrinho’nun frikik atışlarındaki yüksek isabet oranı, Konyaspor taraftarını serbest vuruşlarda topun başına geçtiğinde heyecanlandırıyor.

“En önemlisi harika bir taraftarımız ve stadımız var.”

Pedrinho, AA muhabirine verdiği röportajda Türkiye’ye yüksek beklentilerle geldiğini belirtti. Konyaspor’da geçirdiği ön sezon kampından memnun olduğunu belirten Pedrinho, şunları söyledi:

“Konyaspor’da günler geçtikçe beklentilerimin karşılandığını söyleyebilirim. Her şeyden önce muhteşem bir taraftarımız ve stadımız var. Bunlar bir araya geldiğinde burada güzel bir aidiyet hissi oluştu. Burada vakit geçirmeyi seviyorum. Kebap benim favori yemeklerimden biri. Konya, Bulgaristan gibi sakin bir şehir. Bundan memnunum. İnsanlar beni tanıdıkça ilgi gösteriyor. Fotoğraf çektiriyorlar. Kısa sürede tanınmış olmak güzel.”

Pedrinho, frikik atışlarındaki başarısı hakkında şunları söyledi: “O an sadece gole odaklanıyorum. Gol attığım maçlarda hep aynı yöntemi kullandım. Burada istatistiğimden çok takımımın 3 puan kazanmasını hedefliyorum. Puanlar kazanmak istatistiğimden çok daha önemli. Oynadıkça puanlar da gelecektir.”

“Çok güçlü ve özverili bir oyuncu kadromuz var.”

Pedrinho, takım içindeki uyumu vurgulayarak şunları söyledi: “Çok güçlü ve özverili bir oyuncu kadromuz var. Burada birbirimize bağlıyız, istekliyiz. Bir dayanışma ortamımız var. Beşiktaş maçında da 3 puan alma hedefimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz, bu yüzden takımımızın yukarı doğru tırmanacağını düşünüyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP