DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23384310.54344%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

15:54

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Konyaspor'dan Beşiktaş açıklaması: İnşallah puanlarla döneriz
7 okunma

Konyaspor'dan Beşiktaş açıklaması: İnşallah puanlarla döneriz

Yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Konyaspor'da Basın Sözcüsü Nuri Kaymak zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

ABONE OL
Ekim 19, 2024 09:33
Konyaspor'dan Beşiktaş açıklaması: İnşallah puanlarla döneriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, yarın Beşiktaş’a konuk olacakları Trendyol Süper Lig maçında puanla dönmeyi umduklarını belirtti.

Kaymak, yaptığı açıklamada ligdeki performanslarından memnun olduklarını dile getirerek, 11 puan topladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Sezon başında kadrolarına birçok yeni oyuncu dahil ettiklerini hatırlatan Kaymak, takımın uyum sağlama sürecini başarılı bir şekilde tamamladığını vurguladı. “Yeni gelen 15 futbolcunun birbirine alışması ve iletişim kurması zaman aldı ancak şu anda iyi bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. Zorluklar yaşadık ama sonuçta takımımız bulunduğu konumla bizi mutlu ediyor. İlerleyen haftalarda daha da oturmuş bir oyun sergileyeceğiz.” dedi.

– “Beşiktaş, zorlu bir deplasman”

Nuri Kaymak, milli maçlar nedeniyle verilen aradan faydalandıklarını ve bir de hazırlık maçı yaptıklarını dile getirdi.

Beşiktaş ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğinin farkında olduklarını belirten Kaymak, “Beşiktaş zorlu bir deplasman. Aslında tüm deplasmanlar zorlu. İnşallah puan veya puanlarla Konya’ya dönebiliriz.” dedi.

Kaymak, teknik direktör Ali Çamdalı’nın antrenmanda sakatlandığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Konya’da ameliyat oldu. Hocamız tüm idmanlara katılıyor. Eyüpspor maçında talihsiz bir kırmızı kart gördü ve Beşiktaş maçında cezalı olacak. Ama takımın başında İstanbul’a gitti. Ayağında bir aparatla duruyor. Sağlık durumu iyi, moral ve motivasyonu da yüksek. Takımın başında olmak için çabalıyor. Yakın zamanda aparat çıkacak.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP