DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152400-0.52064%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeritten Gelen Otomobilin Üzerine Düştü: 2 Ölü, 3 Yaralı
10 okunma

Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeritten Gelen Otomobilin Üzerine Düştü: 2 Ölü, 3 Yaralı

ABONE OL
Eylül 8, 2024 09:38
Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeritten Gelen Otomobilin Üzerine Düştü: 2 Ölü, 3 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burdur-Fethiye Karayolu’nda meydana gelen korkunç bir kaza, iki canın kaybına ve üç kişinin yaralanmasına yol açtı.

Kaza, Kuruçay köyü yakınlarında saat 21.30’da meydana geldi. Burdur’dan Fethiye’ye doğru seyir halinde olan 15 ACL 809 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve refüjü aşarak taklalar attı. Kontrolü kaybeden otomobil, karşı şeritten gelen 15 DF 105 plakalı Volkswagen otomobilin üzerine düştü.

Tofaş sürücüsü Mehmet Peşen ve araçta yolcu olarak bulunan Emir Özer, kaza sonucu araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Peşen ve Emir Özer’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Diğer araç sürücüsü Ali Ç., eşi Fatma Ç. ve çocukları Duru Ç. ise yaralandı ve ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ali Ç.’nin sağlık durumu ağır olduğundan Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza haberini alan Mehmet Peşen ve Emir Özer’in yakınları, gençlerin ölüm haberini alarak sinir krizi geçirdi. Gençlerin cenazeleri, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Kaza anında olay yerinde bulunan İsmail Dinçer, “Hızla gelen aracın sesini duydum ve bir baktım kafa kafaya çarpıştılar” dedi. Dinçer, kaza anında işletmesinde temizlik yaptığını ve araçların çarpışmasını gördükten sonra hemen 112’yi aradığını söyledi. Kaza sonrası yaralıları araçlardan çıkararak ilk müdahaleyi yapan Dinçer, “İnsanlık görevi diyerek elimden geleni yapmaya çalıştım” dedi.

Dinçer, kazanın meydana geldiği bölgede yıllardır işletmecilik yaptığını ve sürekli kazalara şahit olduğunu da belirtti. Bölgede sürekli kaza olduğunu ve hatta bu nedenle işletmesini kapatıp lastikçi veya oto kurtarıcı dükkanı açmayı düşündüğünü ifade etti. Dinçer, “İlerdeki kavşaktan dönen araçlar yolun düz olduğunu görüp devamlı gaza basıyorlar ve burada da sürekli bu sıkıntı meydana geliyor” diye konuştu.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Acil Durum İnceleme Otomobil 3-sayfa Fethiye trafik Güncel Burdur Kaza

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP