DOLAR 34,2432 0.04%
EURO 37,2104 -0.06%
ALTIN 3.008,960,47
BITCOIN 2332188-0.12907%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kerem Aktürkoğlu’nu aratmadı! Galatasaray'da Yunus Akgün'un muhteşem dönüşü
9 okunma

Kerem Aktürkoğlu’nu aratmadı! Galatasaray'da Yunus Akgün'un muhteşem dönüşü

Takımdan bir ara gönderilecek isimler arasında yer alan Yunus Akgün, kısa sürede taraftarın sevgilisi oldu. Kerem Aktürkoğlu’nun da yerini dolduran 24...

ABONE OL
Ekim 21, 2024 07:34
Kerem Aktürkoğlu’nu aratmadı! Galatasaray'da Yunus Akgün'un muhteşem dönüşü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen sezon Galatasaray’dan ayrılarak kiralık olarak başka takımlarda forma giyen Yunus Akgün, bu sezon beklenmedik bir çıkış yakaladı. İngiliz ekibi Leicester City’nin 4 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmamasıyla birlikte, Galatasaray’da kalmaya devam eden 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılışının ardından ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Yunus Akgün, “3-4 günde bir maç oynamak kolay değil” diyerek yoğun maç temposuna dikkat çekti.

Okan Buruk’un gözdesi olan Yunus, Sarı-Kırmızılı forma altında 12 maçta 4 gol ve 1 asistle oynadı. Genç oyuncunun performansı göz önüne alındığında, gelecek transfer teklifleri astronomik bir seviyeye ulaşması halinde değerlendirilmesi bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu’nu aratmadı Galatasarayda Yunus Akgünun muhteşem dönüşü

Yunus Akgün, sürekli olarak kiralık transferlerle mücadele ederken, Okan Buruk’un bu sezon ona olan güveniyle takımda kaldı. 24 yaşındaki oyuncu, adeta yeniden doğdu ve Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu’nu aratmayan bir performans sergiledi. 4 gol ve 1 asistle takımına büyük katkı sağlayan Yunus, yıldızlaştı.

Galatasaray yönetimi, Yunus Akgün’ün satışına onay vermemişti, ancak yaz transfer döneminde 10 milyon Euro’ya yakın bir teklif almıştı. Teknik ekip, Yunus’un devre arasında mutlaka takımda kalmasını istiyor ve 20 milyon Euro’nun altındaki teklifleri değerlendirmemeye kararlı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP