DOLAR 34,1891 0.15%
EURO 38,2080 -0.11%
ALTIN 2.927,85-0,18
BITCOIN 22392361.76452%
İstanbul
24°

AÇIK

16:21

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Kerem Aktürkoğlu gururu:  Türkiye bu çocuğu konuşacak demiştim
7 okunma

Kerem Aktürkoğlu gururu: Türkiye bu çocuğu konuşacak demiştim

Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun başarısı, altyapısında forma giydiği Kocaeli Süper Amatör Lig takımı...

ABONE OL
Eylül 27, 2024 08:33
Kerem Aktürkoğlu gururu:  Türkiye bu çocuğu konuşacak demiştim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hisareynspor Kulübü, Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden bir kulüp olarak, Türk futboluna genç yetenekler kazandırmayı hedefliyor. Kulüp, tüm yaş gruplarında faaliyet göstererek, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye odaklanıyor.

Kulübün altyapısından yetişen Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya transfer olması, Hisareynspor’u büyük bir gurura boğdu. Aktürkoğlu’nun uluslararası arenada gösterdiği performans, kulübün altyapı çalışmalarının başarısının bir kanıtı niteliğinde.

Kerem’in A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray formalarıyla altyapıda çekilmiş fotoğrafları, kulüp binasında sergileniyor. Bu fotoğraflar, genç sporcular için ilham verici birer sembol olarak duruyor.

Hisareynspor sporcuları, Kerem Aktürkoğlu gibi bir kariyere sahip olma hayaliyle çalışmalarını sürdürüyor. Genç futbolcular, Kerem’in başarısını örnek alarak, azim ve disiplinle hedeflerine doğru ilerliyor.

Kerem Aktürkoğlu gururu:  Türkiye bu çocuğu konuşacak demiştim

“Marka oldu”

Hisareynspor Antrenörü Muammer Akçay, AA muhabirine verdiği demeçte, Kerem’in ilkokul yıllarından itibaren tanıdığı bir isim olduğunu belirtti. Akçay, Kerem’in babası Ömer Faruk Aktürkoğlu ile görüşerek, 2013 yılında Gölcükspor altyapısından Hisareynspor’a transfer edilmesini sağladıklarını ifade etti.

Akçay, Kerem’in tüm yaş gruplarında ve A takımda gösterdiği performansıyla özel bir oyuncu olduğunu vurguladı. 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda sergilediği performansın dikkat çekici olduğunu belirten Akçay, “O dönem ‘Gün gelecek Türkiye bu çocuğu konuşacak.’ demiştim.” ifadesini kullandı.

Akçay, Kerem’in Başakşehir ve Anagold 24 Erzincanspor’da oynadığı dönemde de kendisini ziyaret ederek bireysel çalışmalar yaptığını, ona yardımcı olmaya çalıştığını söyledi. “Allah izin verirse seni A Milli Futbol Takımı’nda izleyeceğiz.’ dediğimde o da ‘Ağabey çok istiyorum.’ demişti. İsteyen çok kulüp vardı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa… Biz de ‘Seni Fatih Terim oynatır.’ dedik. O da tercihini Galatasaray’dan yana kullandı. Şimdi bir marka oldu. Bize de gurur veriyor. Boş zamanı olduğunda sağ olsun bizi de ziyaret ediyor, ahde vefası olan bir öğrencimiz.” dedi.

“Bizim derdimiz Kerem’ler yetiştirmek”

Akçay, yakın zamanda Kerem’in babasıyla görüştüğünü ve Kerem’in Benfica’da mutlu olduğunu öğrendiğini belirtti. “Bizim derdimiz Kerem’ler yetiştirmek.” diyen Akçay, Kerem’in özel bir oyuncu olduğunu, kafası rahat olduğunda yeteneklerini daha iyi kullandığını vurguladı. “Real Madrid olur, Barcelona olur, İngiltere’den Liverpool olur. Benfica’dan bu takımlara gidebilir. Benfica da iyi futbolcuları bulup Avrupa’nın iyi liglerine satan bir kulüp. Benfica taraftarı da Kerem’i ayakta alkışlıyor, bu da bir gurur. Faruk amcayla görüştüm, ‘Bundan büyük gurur var mı?’ dedim. O da çok duygulandığını ifade etti.”

Kulübün 11 yaş altı takımında forma giyen 9 yaşındaki Sarp Köksal, futbolcu olmak istediğini belirterek, örnek aldığı Kerem Aktürkoğlu ile aynı kulüpte yetiştiği için mutluluğunu ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP