DOLAR 34,1481 0.02%
EURO 37,9846 0.14%
ALTIN 2.896,090,39
BITCOIN 2156334-1.05148%
İstanbul
21°

AÇIK

12:46

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper Yılmaz ikilisi geri döndü!
17 okunma

Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper Yılmaz ikilisi geri döndü!

Maçın kilidini genç eldiven Deniz’in hatasından yararlanan Kerem’in golü açarken, 31’de bu kez Kerem’in pasıyla Barış fileleri havalandırdı. Uzun süredir küs...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 07:34
Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper Yılmaz ikilisi geri döndü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında elde ettiği rahat galibiyetle sadece 3 puan kazanmakla kalmadı, aynı zamanda iki genç yıldızını da yeniden takımın kalbine kazandırdı. Kerem Aktürkoğlu, Adana’nın genç kalecisi Deniz’in 9. dakikada yaptığı hatayı değerlendirerek maçı açan golü kaydetti. 2-0’lık üstünlük sürerken, 31. dakikada Kerem’in şık bir pasıyla topla buluşan Barış Alper Yılmaz, harika bir vuruşla skoru 3-0’a taşıdı. Bu gol, uzun süredir süregelen ihtilaflarını da sonlandıran bir barışın simgesi oldu. İki yıldız, gol sonrası birbirlerine sarılmalarıyla bu durumu resmen ilan etti. Ortaya çıkan bu pozitif tablo, özellikle Galatasaray taraftarını mutlu etti.

Kerem: “Daha iyi olacak”

Şampiyonlar Ligi’nden elenmelerine rağmen üzgün olduklarını belirten Kerem, Avrupa Ligi’nde daha iyi bir performans sergileyeceklerine dair umutlarını dile getirdi: “Hiçbir şey kaybetmedik. İki yıldır şampiyon oluyoruz, ligde yine üst üste kazanmaya devam ediyoruz. Bugün de çok önemli bir galibiyet aldık. Böyle devam etmek istiyoruz. Avrupa’da da büyük hedeflerimiz var.” dedi.

Kerem Aktürkoğlu-Barış Alper Yılmaz ikilisi geri döndü

Kerem ve Barış, 3. gol sonrası sarılmalarıyla aralarındaki ihtilafın son bulduğunu gözler önüne serdiler.

Barış: “Merak etmesinler”

Barış Alper de, Galatasaray taraftarına mesaj göndererek takımın her kulvarda mücadele etmeye devam edeceğini vurguladı: “Hepimiz için üzücü bir hafta oldu ama kimse merak etmesin, her kulvarda hâlâ iddiamız var. Takımda herkes birbiriyle iyi anlaşıyor, kimsenin sorunu yok. Bu maçta da bunu net bir şekilde göstermiş olduk.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP