DOLAR 34,2872 0.15%
EURO 37,2039 0.07%
ALTIN 3.131,624,06
BITCOIN 23317180.56617%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Kelimeler Kübra Par’ın boğazında düğümlendi: "Allah belalarını versin"
7 okunma

Kelimeler Kübra Par’ın boğazında düğümlendi: "Allah belalarını versin"

ABONE OL
Ekim 25, 2024 08:56
Kelimeler Kübra Par’ın boğazında düğümlendi: "Allah belalarını versin"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine dün gerçekleştirilen terör saldırısında 5 kişi hayatını kaybetti. Şehit haberini tv100 Ana Haber’de sunan Kübra Par, duygu dolu bir şekilde şehitlerin anısını yad ederken, kelimeler boğazında düğümlendi. Par, “Hiçbir kelime yetmiyor acılarını anlatmaya. Allah belalarını versin, başka hiçbir şey söyleyemiyorum” diyerek teröre lanet okudu.

TUSAŞ’ın Kahramankazan yerleşkesine gerçekleştirilen saldırıda 5 kişi şehit olurken, 22 kişi de yaralandı. tv100 Ana Haber sunucusu Kübra Par, şehitlerin yaşamlarını anlatırken duygu yoğunluğu yaşadı ve sessizliğe gömüldü.

“BAŞARILI BİR MÜHENDİS KADINI SEVDİKLERİNDEN VE BİZDEN ALDILAR”

Par, şehit düşen Zahide Güçlü Ekici’nin hikayesini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. “Evlilik yıl dönümünde eşinin gönderdiği çiçeği almaya giderken teröristlerin hedefi oldu. O saldırı bu ülkenin yetiştirdiği başarılı bir mühendis kadını sevdiklerinden ve bizden aldı. Ben bu hikayeyi sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya duyurmak istiyorum. Terör örgütü PKK’ya ‘bağımsızlık mücadelesi veren kahramanlar’ muamelesi yapan bir takım şerefsizler var ya bu kadının hikayesini islesinler. Bu kadın Türkiye’nin yetiştirdiği pırıl pırıl bir mühendisti, ne istediniz bu kadından?” diye sordu.

“ALLAH BELALARINI VERSİN”

Kübra Par, “bir anne 8 yaşındaki çocuğu kanser” derken cümleleri boğazına dizildi. Konuşmasına devam eden Par, “Hiçbir kelime yetmiyor acılarını anlatmaya. Allah belalarını versin başka hiçbir şey söyleyemiyorum” diyerek teröre tepkisini dile getirdi.

KAYNAK: TV100

Kelimeler Kübra Par'ın boğazında düğümlendi: Kaynak: Haberler.com / Muhammed Furkan Güneş – 3.Sayfa

Haberler.com Özel Kahramankazan Kübra Par 3-sayfa Güncel Ankara Dünya TUSAŞ tv100 Terör PKK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.